Στα σκαριά ρωσικές επενδύσεις στην Χαλκιδική

greek 18/11/2011
Ενώ τα τελευταία χρόνια συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των ρώσων τουριστών που επιλέγουν την Χαλκιδική για τις καλοκαιρινλες τους διακοπές,ταυτόχρονα μεγαλώνει και ο αριθμός των ρώσων επιχειρηματιών που βλέπουν την Χαλκιδική ως μια πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία.
 
Το γεγονός αυτό επισημάνθηκε και κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Νομού Χαλκιδικής,ενώ επενδύσεις δείχνουν να βρίσκονται ήδη στα σκαριά με σημαντικότερη αυτή στην στην περιοχή της Καλικράτειας,όπου σχεδιάζεται η δημιουργία κάμπινγκ ή κάποιου είδους σταθμό αυτοκινούμενων οχημάτων.
 
Ταυτόχρονες είναι και οι προσπάθειες που καταβάλει ο Οργανισμός για την προσέλκυση τουριστών και κατά τους χειμερινούς μήνες.




Tags:  

Μεγάλη νίκη ο Άρης
Μεγάλη νίκη ο Άρης
Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο «Γεντί Κουλε». 
Προς την έξοδο ο Ντεμόλ
Προς την έξοδο ο Ντεμόλ
Στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΣ Γιάννινα όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ. Η θέση του Βέλγου τεχνικού στον πάγκο των Ηπειρωτών ήταν επισφαλής έτσι κι αλλιώς από το ξεκίνημα της σεζόν και η εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα πρέπει να προβούν άμεσα στην αντικατάστασή του.
Ρομπάι: ''Στηρίζουμε την Ελλάδα''
Ρομπάι: ''Στηρίζουμε την Ελλάδα''
«Το Eurogroup θα πρέπει να είναι σε θέση να συμφωνήσει, στην επόμενη συνεδρίασή του, την εκταμίευση της έκτης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα»
Τελευταία Σχόλια