VOLVO με δώρο την απόσυρση

greek 19/11/2011
  Με το μέτρο της απόσυρσης να πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή του, όλο και περισσότερες εταιρείες προσφέρουν την έκπτωση που αντιστοιχεί, ανεξάρτητα από το αν έχετε παλαιό όχημα να αποσύρετε. Πρόσφατα και η VOLVO ανακοίνωσε την σχετική προσφορά, με αποτέλεσμα το κέρδος για ένα μοντέλο 1.600 κυβικών εκατοστών να είναι 1.430 ευρώ και, 2.860 ευρώ για ένα δίλιτρο XC60 T5 των 240 ίππων ή ένα πετρελαιοκίνητο XC60 ίππων. 
  Παράλληλα, για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 650 ευρώ στο πετρελαιοκίνητο C30 1.6 Drive το οποίο κοστίζει πλέον 20.970 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο, έχει σύστημα  Start/Stop, κατεβάζοντας τη μέση κατανάλωση στα 3,8 λίτρα/100 χλμ. ενώ η εκπομπές CO2 μόνο 99 γραμμάρια/χιλιόμετρο το απαλλάσσουν από την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

 
 




Tags:   Απόσυρση , volvo  

Η Ρία και οι αντίπαλες..
Η Ρία και οι αντίπαλες...
Η sexy Ρία Αντωνίου δίνει τον καλύτερο εαυτό της προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα στον χορό μέσα από το ιταλικό «Dancing with the stars» που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου.
Μηνύσεις ετοιμάζει ο Χωμενίδης
Μηνύσεις ετοιμάζει ο Χωμενίδης
Λίγα 24ωρα μετά το μακάβριο νέο που έκανε το γύρω του διαδικτύου περί αυτοκτονίας του Χρήστου Χωμενίδη, ο συγγραφέας θα κινηθεί νομικά εις βάρος όσων διέδωσαν την είδηση.
 
Τα χαράτσια του 2012
Τα χαράτσια του 2012
Διαβάστε τα χαράτσια που θα επιβληθούν από τον Ιανουάριο, προκαλώντας ισχυρό σοκ σε πάνω από 5,5 εκατομμύρια μισθωτούς, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους.
Τελευταία Σχόλια