Ελληνικό «clasico»

greek 19/11/2011
Το ντέρμπι που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι έτοιμο να ξεκινήσει σήμερα το βράδυ στις 19:30 (Novasports 1).
 
Το ελληνικό «clasico», όρο που του απέδωσαν και οι δύο προπονητές του, αναμένεται να καθηλώσει όλη την φίλαθλη Ελλάδα, ενώ πολλά ευρωπαϊκά κράτη έχουν εκδηλώσει επιθυμία να το μεταδώσουν.
 
Ό,τι και να πει κανείς για το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι λίγο. Ιδιαίτερα, δε, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που και οι δύο ομάδες δείχνουν να απέχουν από τις υπόλοιπες…όσο η γη από τη σελήνη.
 
Απόψε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον «αιώνιο» αντίπαλό του, Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, σε ένα ντέρμπι που δεν μοιάζει με τα άλλα.
 
Κυρίως, γιατί αυτή την φορά ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατός, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δείχνει έτοιμος για όλα. Η ...μηχανή του Φερέιρα είναι τόσο καλά κουρδισμένη που πάει για να αποδείξει μέσα στο Καραϊσκάκη, ότι δικαιολογημένα βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας, όντας αήττητη κι έτοιμη να ανακτήσει τα σκήπτρα στον ελληνικό χώρο.
 
Από την άλλη ο πανίσχυρος μπροστά στο κοινό του, Ολυμπιακός, θα επιδιώξει να αποδείξει ότι αυτός είναι ο «βασιλιάς» και ο «θρόνος» δεν έχει χώρο…για δύο. Το κίνητρο για την ομάδα του Βαλβέρδε είναι τεράστιο.
 
Από τη μία η κατάκτηση της κορυφής κι από την άλλη η πρόκληση του να «σπάσει» το αήττητο του «αιωνίου» αντιπάλου, αν μη τι άλλο έχουν κάνει τους «ερυθρόλευκους» περισσότερο πεινασμένους από ποτέ.
 

Η απουσία του Ιμπαγάσα είναι το μεγάλο πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρόλευκων», ενώ από την άλλη οι «πράσινοι» θα παίξουν με τα γνωστά προβλήματα απουσιών (Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης, Τοτσέ και Νίνης).

 





Ημερίδα για την επιθετική συμπεριφορά των νέων
Ημερίδα για την επιθετική συμπεριφορά των νέων
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ημερίδα στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Επιθετική Συμπεριφορά και Συγκρούσεις σε παιδιά και εφήβους».
Ανακοίνωση Σταϊκούρα για τον προϋπολογισμό
Ανακοίνωση Σταϊκούρα για τον προϋπολογισμό
"Η ΝΔ δεν σκόπεύει να αμφισβητήσει τον προϋπολογισμό",σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή στον τομέα Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Σταϊκούρα.
Σύλληψη διαρρήκτη
Σύλληψη διαρρήκτη
Συνελήφθη στα Ιωάννινα, 23χρονος Αλβανός διαρρήκτης, ο οποίος μπήκε σε διαμέρισμα.
Τελευταία Σχόλια