Συνελήφθη ο Κ. Γιαννίκος

greek 21/11/2011
Στο σπίτι του στη Βούλα συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ο μεγαλομέτοχος και διευθύνων σύμβουλος του ALTER, Κώστας Γιαννίκος.
Η σύλληψη του Κ. Γιαννίκου έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση του ΣΔΟΕ με την συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής και όχι της Οικονομικής Αστυνομίας- όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις- και οδηγήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΣΔΟΕ στον Ταύρο.
Οι οφειλές του Κ. Γιαννίκου ανέρχονται σε 1.200.000 ευρώ και αφορούν στο έτος 2011. Ο μεγαλομέτοχος και μεγαλοεκδότης θα οδηγηθεί αύριο Τρίτη στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Πεπόνη, ο οποίος έδωσε και την εντολή σύλληψής του.





"Ηλεκτροσόκ" στην ΔΕΗ από την S&P!
"Ηλεκτροσόκ" από την S&P!
Ο οίκος αξιολόγησης S&P προχώρησε σήμερα στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της ΔΕΗ σε "CCC" από "B-", με αρνητικές προοπτικές.
 
''Η συγκυβέρνηση έγινε για να μην αφήσει τίποτα όρθιο''
''Η συγκυβέρνηση έγινε για να μην αφήσει τίποτα όρθιο''
Την αντίδραση των κομμάτων προκάλεσε η συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο για το ζήτημα των επικουρικών συντάξεων. Το ΚΚΕ σχολιάσε τα εξής:
«Εκφοβίζουν και επηρεάζουν διαιτητές»
«Εκφοβίζουν και επηρεάζουν διαιτητές»
Σαφείς αιχμές προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού αφήνει με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ κάνει λόγο «για επιλεκτική σιωπή» από τους αρμοδίους φορείς. Αφορμή είναι η εισβολή των κουκουλοφόρων στο ματς της ΑΕ Ποντίων με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ Κατερίνης.
Τελευταία Σχόλια