"Η Κυπριακή Προεδρία θα είναι επιτυχής"

greek 21/11/2011
Τη βεβαιότητα ότι Κυπριακή Δημοκρατία θα έχει μια επιτυχή προεδρία στην ΕΕ, το δεύτερο εξάμηνο του 2012, με όλες τις θετικές συνέπειες που θα σημάνει αυτό για τη χώρα, εξέφρασε ο Τάσος Γιαννίτσης, μιλώντας σε ημερίδα του ΟΠΕΚ και της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης.
 
Ο κ. Γιαννίτσης δήλωσε εθνικά υπερήφανος, γιατί «με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο συμμετείχε στη διαχείριση της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ, ως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών».
 
Η Κύπρος έχει τις δικές της προτεραιότητες και στρατηγικές για την προεδρία, είπε ο Έλληνας υπουργός, αναφέροντας ορισμένα μεγάλα ζητήματα, όπως το νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο 2014-20, η υλοποίηση της στρατηγικής "Ευρώπη 2020", η ενδυνάμωση της οικονομικής διακυβέρνησης, ο ρόλος της Τουρκίας στις εξελίξεις, το θέμα του φυσικού αερίου, τα θέματα Μέσης Ανατολής, οι προεκτάσεις της κρίσης κ.ά.




Tags:  

8 συμβουλές για ασφαλείς online αγορές
8 συμβουλές για ασφαλείς online αγορές
Έχετε κάθε λόγο να θέλετε να κάνετε αγορές από το internet αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σας εξαπατήσουν και να “προδώσετε” τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να το γνωρίζετε.
Αυξημένη η κίνηση στο Ερτζάν
Αυξημένη η κίνηση στο Ερτζάν
Η διακίνηση των επιβατών στο παράνομο αεροδρόμιο Ερτζάν την κατεχόμενης Τύμπου αυξήθηκε τους τελευταίους εννέα μήνες.
Στρατηγός Χριστόφιας
Διπλό μήνυμα Χριστόφια
Δυναμική εμφάνιση Χριστόφια στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου. Μίλησε για τα κυριαρχικά δικαιώματα και την στάση της Τουρκίας.
 
 
 
Τελευταία Σχόλια