Συνάντηση Α. Λοβέρδου - φαρμακοποιών για το νέο ωράριο

greek 21/11/2011
Διευκρινίσεις για το νέο ωράριο των φαρμακείων, το οποίο θα ισχύσει από τα Χριστούγεννα, δόθηκαν σε σύσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών. Ο κ. Λοβέρδος αναμένεται αύριο να αποστείλει σχετική εγκύκλιο όπου θα διευκρινίζονται σημεία του νόμου για το ωράριο των φαρμακοποιών.
 
Κατά τη συνάντηση, αναφέρθηκε ότι οι φαρμακοποιοί που θέλουν να εφημερεύουν ελεύθερα τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης και του Σαββάτου, θα έχουν δικαίωμα επιλογής, μιας ή περισσότερων ημερών. Το ωράριο θα είναι από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ ή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το επόμενο πρωί, Στην περίπτωση αυτή, τα φαρμακεία θα παραμένουν κλειστά από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.
 
Ο υπουργός υπογράμμισε ότι απειλούνται με αφαίρεση άδειας λειτουργίας για ένα μήνα και πειθαρχικές κυρώσεις όσοι φαρμακοποιοί δηλώσουν συμμετοχή στο νέο ωράριο, αλλά στη συνέχεια το καταστρατηγήσουν. Μάλιστα επεσήμανε ότι θα ξεκινήσουν έλεγχοι για να διαπιστωθεί εάν οι φαρμακοποιοί που θα δηλώνουν ότι θα παραμένουν ανοικτά τα φαρμακεία τους θα το ακολουθούν. 
 




Tags:  

"Θα κάνω αυτό που πρέπει"
"Θα κάνω αυτό που πρέπει"
Μετά την συνάντηση που είχε με την τρόικα ο Γ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι "θα κάνει αυτό που πρέπει για να πάρει η χώρα τα χρήματα της 6ης δόσης".
Ακυρώθηκε η συνάντηση
Ακυρώθηκε η συνάντηση
"Δεν έχει νόημα και δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διοίκησης της ΔΕΗ με δήμαρχους της Αθήνας για το τέλος ακινήτων που είχε προγραμματισθεί για αύριο".
Επαφές Βενιζέλου με Σόιμπλε-Μπαρουάν
Επαφές Βενιζέλου με Σόιμπλε-Μπαρουάν
Τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπουργούς Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας είχε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος με κυρίαρχο θέμα την εκταμίευση της 6ης δόσης.
Τελευταία Σχόλια