Στην Κύπρο στελέχη της Κομισιόν

greek 21/11/2011
Την Κύπρο επισκέπτονται στα τέλη του μήνα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να συζητήσουν βασικές πτυχές της ''Ψηφιακής Ατζέντας για την Ευρώπη'' με ομάδες ειδικών και με το ευρύ κοινό.
 
Η ''Ψηφιακή Ατζέντα για την Ευρώπη'' είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που στοχεύει στη χρήση των τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) για να βοηθήσει την Ευρώπη να επιτύχει υψηλά επίπεδα απασχόλησης, παραγωγικότητας και κοινωνικής συνοχής.
 
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, την ερχόμενη Παρασκευή διοργανώνεται συνέδριο στη Λευκωσία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Εργων, με τίτλο ''Going Local II –A Digital Agenda for Europe and for Cyprus''.
 
Θα παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων, η νέα ψηφιακή στρατηγική της Κύπρου και θα καλυφθούν θέματα όπως η ψηφιακή επιχειρηματικότητα (με έμφαση στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, οι πράσινες τεχνολογίες πληροφοριών (Green ICT) και οι ενέργειες της Κομισιόν για έξυπνους μετρητές, διαχείριση υδάτινων πόρων και για τον Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη.
 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή οργανώνει ενημερωτική επίσκεψη στην Κύπρο.

 




Tags:  

Υπολογιστής θα μπορεί να καταλαβαίνει εάν βαριέστε!
Υπολογιστής θα μπορεί να καταλαβαίνει εάν βαριέστε!
Μια ισπανική ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει ένα σύστημα που επιτρέπει στον υπολογιστή να αναγνωρίζει τη συναισθηματική κατάσταση του χρήστη.
«Πράσινοι» οιωνοί τίτλου!
«Πράσινοι» οιωνοί τίτλου!
Χάρις σε γκολ του Δημήτρη Χριστοφή στο 68΄ η Ομόνοια κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας, στο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (20/11) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος MARFIN LAIKI. Δοκάρι είχαν οι "πράσινοι" με το Σπούνγκιν στο 50΄.
Στο χειρουργείο ο Κληρίδης
Στο χειρουργείο ο Κληρίδης
Ο Γλαύκος Κληρίδης χειρουργείται σήμερα το πρωί, ο κ. Κληρίδης πέρασε ήσυχη νύχτα και είναι έτοιμος για τη χειρουργική επέμβαση.
Τελευταία Σχόλια