Επεισόδια στην Πάτρα σε ματς για φιλανθρωπικό σκοπό!

greek 21/11/2011
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Άγνωστοι δημιούργησαν επεισόδια στην Πάτρα στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στην διάρκεια τουρνουά Παλαιμάχων που διοργάνωσε το διοικητικό συμβούλιο Παλαιμάχων της Παναχαϊκής, για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι Παλαίμαχοι ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Καλαμάτας και Παναχαϊκής.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, στις 3.30 το μεσημέρι, περίπου 30 φίλαθλοι της ΑΕΚ, που βρισκόταν έξω από το γήπεδο, δέχτηκαν επίθεση από 30 άτομα φιλάθλους άλλης ομάδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άτομα ελαφρά. Στους πέντε από τους οκτώ τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, που βρισκόταν πλησίον του γηπέδου, ενώ οι τρεις μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Οι δράστες κατά την αποχώρησή τους προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές σε τρία οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα όπισθεν του γηπέδου.




Tags:  

Ελληνικά δάνεια σε τιμή ευκαιρίας
Ελληνικά δάνεια σε τιμή ευκαιρίας
Σε πωλήσεις δανειακών χαρτοφυλακίων ενδέχεται να προχωρήσουν οι ελληνικές τράπεζες, σε ξένα  fund, προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία τους.
Δύο διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία την νύχτα
Δύο διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία την νύχτα
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έιναι η ίδια συμμορία ληστών σε διαφορετικές περιοχές.
 Ύμνοι από τα διεθνή ΜΜΕ για τον 17χρονο Καπίνο
Ύμνοι από τα διεθνή ΜΜΕ για τον 17χρονο Καπίνο
Κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε από τα διεθνή ΜΜΕ, η εκπληκτική απόδοση του 17χρονου γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Στέφανο Καπίνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Τελευταία Σχόλια