"Λίγος ο χρόνος και συγκεκριμένο το έργο της νέας κυβέρνησης"

greek 15/11/2011
Για κλίμα ασφάλειας που δημιουργείτε στους πολίτες με την νέα κυβέρνηση Παπαδήμου  έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος στην ομιλία του για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.
 
Κάνοντας κι' αυτός έναν απολογισμό του έργου του Υπουργείου Υγείας,αναφέρθηκε στην προώθηση των ηλεκτρονικών δημοπρασιών για την αγορά φαρμάκων και αναλώσιμων υλικών,ην εφαρμογή του ελεύθερου ωραρίου των φαρμακείων,τη συνέχιση υλοποίησης της άρσης λειτουργίας των μονάδων του ΟΚΑΝΑ στην Αθήνα και την πιλοτική διοικητική αναδιάρθρωση του Σισμανόγλειου νοσοκομείου και του «Αμαλία Φλέμινγκ.»
 
Τέλος,σχετικά με το έργο που έχει αναλάβει η νέα κυβέρνηση τόνισε, «Θα προσπαθήσω να αυξήσω τις ελπίδες να τα καταφέρει η κυβέρνησή μας. Έχουμε μπροστά μας λίγο χρόνο - και αυτό μπορεί να εκτιμηθεί ως μειονέκτημα, αλλά ταυτοχρόνως μάς βοηθά να είμαστε πάρα πολύ συγκεκριμένοι εδώ στη Βουλή».
 




Tags:  

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών στη Θεσσαλονίκη
Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών στη Θεσσαλονίκη
Σπείρα που εμπλέκεται σε 48 τουλάχιστον διαρρήξεις σε σπίτια εξάρθρωθηκε στη Θεσσαλονίκη
Κατασχέθηκε φορτηγό με 700 κιλά χασίς
Κατασχέθηκε φορτηγό με 700 κιλά χασίς
Μια μεγάλη παρτίδα χασίς βάρους εξακοσίων ενενήντα πέντε κιλών κατάσχεσε η αστυνομία στην Κόρινθο, ύστερα από βλάβη του φορτηγού ψυγείου με το οποίο μεταφερόταν.
Τι διάρκεια έχουν οι κολόνιες
Τι διάρκεια έχουν οι κολόνιες
Η κολόνια είναι το αγαπημένο κομμάτι από την διαδικασία της ομορφιάς, όπως των γυναικών, έτσι και των ανδρών.
Τελευταία Σχόλια