Στο σκαμνί γυναικολόγος

greek 15/11/2011
Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου θα παραπεμφθεί ο 56χρονος γυναικολόγος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος σχετικά με σωρεία υποθέσεων σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε βάρος γυναικών ασθενών του.

    Μέχρι αύριο ο ογκώδης φάκελος της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης αναμένεται να σταλεί στη Γενική Εισαγγελία για οδηγίες αναφορικά με τις κατηγορίες που θ' απαγγελθούν στον 56χρονο. 

    Η Αστυνομία διερευνά εναντίον του αδικήματα βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης ενήλικων και ανήλικων γυναικών, άσεμνης επίθεσης, διατήρησης παράνομου αρχείου προσωπικών δεδομένων, παράνομης χορήγησης φαρμάκου και περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος.

    Από το μαρτυρικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές, τα υπό διερεύνηση αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι και τον περασμένο μήνα.

    Ο φάκελος της υπόθεσης περιλαμβάνει περίπου 70 καταθέσεις, οι 43 από τις οποίες είναι από γυναίκες οι οποίες φαίνεται να έπεσαν θύματα του 56χρονου εν αγνοία τους, αφού τελούσαν υπό νάρκωση.

    Από το φωτογραφικό υλικό που κατασχέθηκε από το γραφείο του υπόπτου, προκύπτουν 50 περιπτώσεις γυναικών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. 

    Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, οι ανακριτές της Αστυνομίας θα καταχωρίσουν μεθαύριο Πέμπτη την υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για παραπομπή του 56χρονου γυναικολόγου σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου και κράτηση μέχρι τη δίκη του.

    Ο 56χρονος γυναικολόγος έδωσε και τρίτη κατάθεση στην Αστυνομία, στην οποία, όμως, δεν απαντά σε καμιά ερώτηση που του υπέβαλαν οι ανακριτές της υπόθεσης. Στην πρώτη κατάθεσή του, ο 56χρονος παραδέχθηκε ορισμένα σε σχέση με τα υπό διερεύνηση αδικήματα, ενώ στη δεύτερη κατάθεσή του παραδέχθηκε τα πάντα εκτός από το αδίκημα του βιασμού. 





Tags:  

Η Κύπρος βγήκε από την μαύρη λίστα
Η Κύπρος βγήκε από την μαύρη λίστα
Ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών της Πορτογαλίας να αφαιρέσει την Κύπρο από τη λεγόμενη «μαύρη λίστα».
Ετοιμότητα Αστυνομίας για εκδηλώσεις μαθητών
Ετοιμότητα Αστυνομίας για εκδηλώσεις μαθητών
Όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων για την καταδίκη της ανακήρυξης του ψευδοκράτους λαμβάνει η Αστυνομία.
Πολλαπλάσιες οι «εισαγωγές» από τις «εξαγωγές» στο ψευδοκράτος
Πολλαπλάσιες οι «εισαγωγές» από τις «εξαγωγές» στο ψευδοκράτος
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο όγκος των «εισαγωγών» ήταν 2 δις 268 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (929,880,000 ευρώ), ενώ ο όγκος των παράνομων εξαγωγών ήταν 136.594.000 τουρκικές λίρες
Τελευταία Σχόλια