"Σταγονίδια της δικτατορίας δεν υπάρχουν στην ΝΔ"

greek 15/11/2011
Εναντίον της άποψης του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Σωτήρη Χατζηγάκη,τάχθηκε ο Γραμματέας Συνδικαλιστικού της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό,ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές περί διορισμών συγγενικών προσώπων του κ.Χατζηγάκη μέσο του προγράμματος "Αγρογή".
 
«Ο κ. Χατζηγάκης εξέφρασε τις απόψεις του, δεν ξέρω τι εννοούσε, εγώ εκείνο που έχω να σας πω είναι ότι σταγονίδια της δικτατορίας δεν υπάρχουν στην ΝΔ»,δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Μανώλης και συμπλήρωσε :
 
«Εκείνο που εγώ μπορώ να σας πω για τον κ. Χατζηγάκη είναι ότι εμένα τουλάχιστον δεν με εξέπληξε, ξέρω καλά τι έχει γίνει με την Αγρογή, και πως βόλεψε σε συνεργασία με την κυβέρνηση δικά του παιδιά και συγγενικά πρόσωπα, από την Αγρογή, και τα πήγε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ξέρω τέτοια πράγματα και δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά του».
 
Σε ερ'ωτηση για τον μιλάει για ρουσφέτια ο κ. Μανώλης απάντησε : «Αρχιρουσφετολόγος όχι απλά ρουσφέτια».




Tags:  

Ο Χαβιέ Γκράθια νέος προπονητής την Κέρκυρα
Ο Χαβιέ Γκράθια νέος προπονητής την Κέρκυρα
Με Ισπανό προπονητή στα ηνία της, θα συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ η Κέρκυρα. Το όνομα αυτού Χαβιέ Γκράθια.
Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάντατζη
Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάντατζη
Την απόφαση του να μην παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κατέστησε σαφή, μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή, ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ
Διαχειριστικός έλεγχος στην ανακύκλωση
Διαχειριστικός έλεγχος στην ανακύκλωση
Αρχίζει  οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στα δέκα συλλογικά συστήματα ανακύκλωσης, που έχουν συνολικό τζίρο περί τα 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Τελευταία Σχόλια