Σφάλμα το τέλος ακινήτων!

greek 15/11/2011
Επικρίσεις για το θέμα του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ διατυπώνει, με σημερινή ανακοίνωσή του, ο δήμος Αθηναίων, καθώς «θεωρεί πολιτικά εσφαλμένη τη σύνδεση της είσπραξης φόρων της κεντρικής κυβέρνησης με την είσπραξη λογαριασμών κοινής ωφέλειας», ενώ ταυτόχρονα διαχωρίζει τη θέση του από το «κίνημα» των δήμων που καλούν τους δημότες τους να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς.

    Ο δήμος της Αθήνας συντασσόμενος πλήρως με την επίσημη θέση του προεδρείου της ΚΕΔΕ, υποστηρίζει ότι «η καθυστέρηση ή μη εξόφληση των λογαριασμών, λόγω της πρόσθετης δαπάνης του φόρου, εκτός από τη ΔΕΗ, δημιουργεί προβλήματα και στην ομαλή λειτουργία των δήμων, για τους οποίους τα συνεισπραττόμενα με τη ΔΕΗ δημοτικά τέλη αποτελούν στοιχειώδεις πόρους λειτουργίας, προκειμένου να ανταποκριθούν στο έργο τους».





Tags:  

"Σ' αυτούς θα κόψουμε το ρεύμα"
Έκοψαν το ρεύμα στο Υπουργείο!
Το υπουργείο Υγείας έμεινε χωρίς ρεύμα λόγω χρεών, αλλά όπως φαίνεται δεν θα είναι το μόνο, απειλεί ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ!
Αρνείται τα χρέη το υπουργείο Υγείας
Αρνείται τα χρέη το υπουργείο Υγείας
Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Υγείας στους ισχυρισμούς της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ περί χρεών, που οδήγησαν στη διακοπή ρεύματος.
Κατασχέθηκε φορτηγό με 700 κιλά χασίς
Κατασχέθηκε φορτηγό με 700 κιλά χασίς
Μια μεγάλη παρτίδα χασίς βάρους εξακοσίων ενενήντα πέντε κιλών κατάσχεσε η αστυνομία στην Κόρινθο, ύστερα από βλάβη του φορτηγού ψυγείου με το οποίο μεταφερόταν.
Τελευταία Σχόλια