"Τελευταία ευκαιρία"

greek 15/11/2011
Η νέα κυβέρνηση έχει περιορισμένη θητεία, αλλά διαθέτει ιστορικές δυνατότητες, υπογράμμισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
 
Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι η χώρα έχει μπροστά της μια ύστατη ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσει για «να είναι η Ελλάδα μέρος της Ευρωζώνης και για να ξεπεραστεί ο κινδυνος χρεοκοπίας» και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι καθόλου αυτονόητα τα κονδύλια που περιέχονται στο νέο δανειακό πρόγραμμα.
 
Ανέφερε ακόμη ότι η κατάθεση του προϋπολογισμού θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, με στόχο όπως είπε, για πρώτη φορά η χώρα να παρουσιάσει πρωτογενή πλεονάσματα.
 
Τόνισε τέλος ότι η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν είναι τυπική διαδικασία, αλλά «μια μεγάλη εθνική και πολιτική πράξη και αφετηρία μιας νέας περιόδου», η οποία, όπως εκτίμησε, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις «που θα μας επιτρέψουν να κοιτάξουμε πρόσωπο με πρόσωπο τον πολίτη».




Tags:  

Η Ελενα ψάχνει τον "Mr Perfect"!
Η Ελενα ψάχνει τον "Mr Perfect"!
Η Ελενα Παπαρίζου, μετά τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη που εκτός από σύντροφός της ήταν και ο μάνατζερ της, επανέρχεται δριμύτερη .
Στο νέο ''Τζέιμς Μποντ'' ο Σόμμερ;
Στο νέο ''Τζέιμς Μποντ'' ο Σόμμερ;
Mε τους παραγωγούς της νέας ταινίας του  Τζέιμς Μποντ, συζητάει ο Κώστας Σόμμερ για να υποδυθεί τον ''κακό'' στο ''Skyfall'', σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso
Όποιος μένει στην Καλντέρα την πάτησε!
Καταιγίδα λαθών στην Καλντέρα!
Χαμός γίνεται με το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.Τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο και οι ιδιοκτήτες στην Καλντέρα πληρώνουν τριπλό καπέλο!
Τελευταία Σχόλια