Η Ελενα ψάχνει τον "Mr Perfect"!

greek 15/11/2011
Η Ελενα Παπαρίζου ψάχνει έναν άντρα περίπου… τέλειο! Η δημοφιλής τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα νέο αγγλόφωνο τραγούδι, το οποίο μιλάει για μια γυναίκα που έχει μεγάλες απαιτήσεις και θέλει ο αγαπημένος να της αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι δικός της. 

Η Ελενα Παπαρίζου, μετά τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη που εκτός από σύντροφός της ήταν και ο μάνατζερ της, επανέρχεται δριμύτερη στη δισκογραφία με ένα νέο CD single, το οποίο έχει τίτλο «Mr Perfect» (Ο κύριος Τέλειος»).
 
«Δεν χρειάζεται να είσαι ο άντρας με τα περισσότερα / αλλά αν με θέλεις πρέπει να ξέρεις ότι δεν πρέπει να είσαι τέλειος / το καλό που σου θέλω είναι να είσαι κοντά στον τέλειο άντρα. Ισως είμαι τρελή που στοχεύω τόσο ψηλά / αλλά χρειάζομαι αποδείξεις ότι είσαι δικός μου» λέει, μεταξύ άλλων, το καινούργιο της τραγούδι. 

Μάλιστα αυτές τις μέρες γυρίζεται με απόλυτη μυστικότητα το βιντεοκλίπ του κομματιού, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου η Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει πολλούς θαυμαστές.

Παράλληλα με την προετοιμασία του νέου της τραγουδιού, αλλά και τις υποχρεώσεις της στο talent show του ANT1 «Dancing on ice», η Ελενα κάνει πρόβες για τις εμφανίσεις της με τον Γιάννη Πάριο στην «Πύλη Αξιού». Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου. 

Ωστόσο την ερχόμενη Παρασκευή η Παπαρίζου θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου. Εκεί θα είναι και το συγκρότημα Μέλισσες, που θα τραγουδήσει μαζί της αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όχι μόνο.

 
espresso




Tags:  

"Έχουμε στο τιμόνι τον καλύτερο"
"Έχουμε στο τιμόνι τον καλύτερο"
Τη στήριξη του στη νέα κυβέρνηση και τον Λουκά Παπαδήμο εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Προβάδισμα μισθού σε όσους έχουν μεταπτυχιακό
Προβάδισμα μισθού για κατόχους μεταπτυχιακού
Μισθολογική εξέλιξη κατά δύο έτη, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο, βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία για όσους είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.  
Πάνδημο ΟΧΙ στο χαράτσι
Πάνδημο ΟΧΙ στο χαράτσι
Το αδιαχώρητο σε συγκέντρωση πολιτών στον Μασταμπά Hρακλείου για το χαράτσι.
Τελευταία Σχόλια