"Κυβέρνηση με συγκεκριμένη αποστολή"

greek 15/11/2011
Για το συγκεκριμένο έργο που έχει να επιτελέσει η νέα κυβέρνηση μίλησε ο  υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μάκης Βορίδης.
 
«Αυτή η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση συγκεκριμένης εντολής που έχει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Έχει όμως ορισμένες βασικές ιδεολογικές προϋποθέσεις, ορισμένες βασικές επιλογές και παραδοχές, κι εκεί υπάρχει μια κοινή ταυτότητα»,δήλωσε ο κ.Βορίδης στην συζήτηση στην Βουλή.
 
Ο κ.Βορίδης αναφερόμενος στα κόμματα της Αριστεράς δήλωσε,«είναι ένας άλλος κόσμος» και συμπλήρωσε λέγοντας :
 
«Δεν είναι ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού κάνει αταλάντευτα αυτές τις μεγάλες επιλογές;Ας μην τιμωρηθούμε γι αυτό. Ας μην απολογηθούμε εμείς για τα κεκτημένα ενός ολόκληρου πολιτισμού. Αναγνωρίζω το δικαίωμα σε άλλες σκέψεις, όμως αυτός πρέπει να εξηγήσει τι είναι αυτό που προτείνει και υπερασπίζεται».
 
Τέλος, τάχθηκε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αφού διερωτήθηκε,«Είναι προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου και δεν είναι για τους πολίτες, την εξυπηρέτησή τους και για τη δημιουργία θέσεων εργασίας;»
 
 




Tags:  

Δείπνο για πέντε στα Καλύβια
Δείπνο για πέντε στα Καλύβια
Σύμφωνα με δημοσίευμα οι Ραγκούσης,Μόσιαλος, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Πάγκαλος μετά  της συζύγου του, συνέφαγαν σε ταβέρνα.
Ανησυχεί ο ΛΑΟΣ για την έκρηξη ανεργίας
Ανησυχεί ο ΛΑΟΣ για την έκρηξη ανεργίας
Τα νέα στοιχεία για την ανεργία είναι πολύ δυσοίωνα τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον, κάτι που επεσήμανε με τοποθέτησή του και ο Κώστας Αϊβαλιώτης.
"Αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση, κανείς δεν θα πάει καλά"
"Αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση, κανείς δεν θα πάει καλά"
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ευχήθηκε "κανείς να μην υπονομεύσει αυτή την κυβέρνηση καθώς", όπως είπε, "αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση κανείς δεν θα πάει καλά"
Τελευταία Σχόλια