«Να βρεθεί επενδυτής γρήγορα»

greek 15/11/2011
«Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα», τόνισε ο Λεονάρντο αναφορικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει επίδοξος επενδυτής για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μίλησε στο περιθώριο bazzar που έλαβε χώρα στο «AEK shop» της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου έδωσε το «παρών» μαζί με τους Νίκο Γεωργέα, Γιάννη Κοντοέ και Δημήτρη Σιαλμά.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο άσος της Ενωσης: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα να αναλάβει την ΑΕΚ για να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που έχουμε.
 
Ο κόσμος μας στηρίζει. Το έδειξε και σήμερα εδώ. Έφυγε από τα σπίτια του για να έρθει εδώ. Δείχνει την αγάπη του και μας στηρίζει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε. Είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Να δουλέψουμε τις αδυναμίες που έχει δει, με σκοπό να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σιαλμάς τόνισε: «Εχουμε προβλήματα. Από όσο ξέρω είναι σε όλες τις ομάδες το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε δυνατοί και να προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο.
 
Ο κόσμος μας στηρίζει, μας αγαπά και είναι δίπλα μας. Ελπίζω να ανταποδώσουμε την αγάπη του. Είχαμε δύο εβδομάδες δουλειάς. Εχουμε νέο προπονητή μας αναγκάζει να βρούμε χρόνο για να δουλέψουμε αυτά που θέλει».
 
 




Tags:   ΑΕΚ  

"Αρνητικός για λίστα στις εκλογές"
"Αρνητικός για λίστα στις εκλογές"
Aπέρριψε το ενδεχόμενο να καθιερωθεί λίστα για την εκλογή των βουλευτών στις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς.
Ν. Γερμανού:''H εκπομπή μου μπορεί να κοπεί τον Ιανουάριο''
''H εκπομπή μου μπορεί να κοπεί"
O ALPHA  επανεξετάζει τη συνέχεια των εκπομπών ''Μες στην καλή χαρά'', ''Κάτι ψήνεται '' και  ''Οικογενειακές ιστορίες''.
Ηράκλειο: Νεκρή σε τροχαίο 25χρονη
Ηράκλειο: Νεκρή σε τροχαίο 25χρονη
Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε μια 25χρονη σήμερα το απόγευμα στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου, στο ύψους του Φόδελε.
Τελευταία Σχόλια