"Αρνητικός για λίστα στις εκλογές"

greek 16/11/2011
Aπέρριψε το ενδεχόμενο να καθιερωθεί λίστα για την εκλογή των βουλευτών στις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμφωνήσει σε πρόταση για κατάτμηση εκλογικών περιφερειών.
 
Σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους ο κ. Σαμαράς τόνισε "εγώ δεν θέλω λίστα και δεν συμφωνώ, γιατί σε μία στιγμή που ο λαός θέλει να εκφραστεί δεν μπορείς να του επιβάλεις πρόσωπα".
 
Για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, που άνοιξε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Σαμαράς ανέφερε: "Προς Θεού, είναι δυνατόν κάποια θέματα που είναι δεκαετιών να τα λύσει μία μεταβατική κυβέρνηση σε τρεις μήνες;".
   
Σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε με τον βουλευτή Πάνο Καμμένο, που δήλωσε ότι δεν θα δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση ο κ. Σαμαράς άφησε να εννοηθεί ότι πρώτα θα δεί και μετά θα πράξει.
 
 
 




Tags:  

Ανοίγουν αύριο τα Τέμπη
Ανοίγουν αύριο τα Τέμπη
Έξι μέρες νωρίτερα απ' ότι υπολογιζόταν θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος στην κοιλάδα των Τεμπών.
"Εκβιαστής ο Ρέππας"
"Εκβιαστής ο Ρέππας"
Σκληρή ανακοίνωση έβγαλε ο Συνασπισμός με την οποία επιτίθεται στο Δημήτρη Ρέππα για την εγκύκλιο που αφορά στην εργασιακή εφεδρεία.
 
 
Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις
Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις
Δίκαιη μοιρασιά στο ντέρμπι, με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε ένα ματς που είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές καλές φάσεις. Προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός με τέρμα του Ζέκα στο 17’, για να να ισοφαρίσουν οι ερυθρόλευκοι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου χάρις σε τέρμα του Τζιμπούρ στο 47’.
Τελευταία Σχόλια