Θέλετε επίπεδη κοιλιά;

greek 15/11/2011
Το να αποκτήσει κανείς επίπεδη κοιλιά δε θα το καταφέρει κάνοντας "200" κοιλιακούς την ημέρα, αλλά θα πρέπει παράλληλα να συνδυάζει την άσκηση  με την διατροφή για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
-Χρειάζεται να αποφεύγετε τα αναψυκτικά, να περιορίσετε το αλάτι, να μειώσετε τη ζάχαρη και τα γλυκά, να τρώτε αργά, να πίνετε πολύ νερό, να καταναλώνετε φρούτα και λαχανικά και να αποφεύγετε τις λιχουδιές μεταξύ των γευμάτων.
 
-Αεροβικές ασκήσεις, όπως έντονο περπάτημα, γρήγορους περιπάτους ποδηλασία κ.λ.π.
Εάν θέλετε να κάψετε λίπος και να αδυνατίσετε, χρειάζεστε 60 λεπτά μέτριας έως μεγάλης έντασης αεροβικής δραστηριότητας.
 
-Ασκήσεις ενδυνάμωσης, δύο με  τρεις ημέρες την εβδομάδα στα μηχανήματα του γυμναστηρίου ή με ελεύθερα βάρη. Η εκγύμναση των μεγάλων μυϊκών ομάδων διεγείρει τον μεταβολικό ρυθμό και καίτε πιο γρήγορα λίπος.
 
-Κοιλιακούς και ραχιαίους, η ενδυνάμωση των μυών του κορμού, είναι απαραίτητη για την καλή στάση του σώματος. Έτσι η κοιλίτσα δείχνει μικρότερη και προλαμβάνονται οι τραυματισμοί. Επίσης, οι κοίλες των μεσοσπονδύλιων δίσκων καθώς και οι στενώσεις των μεσοσπονδύλων είναι οι συχνότερες αιτίες της οσφυαλγίας. Κάνοντας κοιλιακούς και ραχιαίους προλαμβάνετε τέτοιες παθήσεις.
 
 




Tags:  

"Ανοιχτή η ημερομηνία των εκλογών"
"Ανοιχτή η ημερομηνία των εκλογών"
"Μια εβδομάδα δυο εβδομάδες μετά δε νομίζω ότι θα χαλάσει ο κόσμος. Δεν είναι εκεί που θα πρέπει να κολλάει κανείς".
Διανυκτέρευση στο Μουσείο
Διανυκτέρευση στο Μουσείο
Στις 4 Νοεμβρίου, 25 παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών έζησαν μία μοναδική νυχτερινή εμπειρία  στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στις 18 Νοεμβρίου...
Συντάξεις εξπρές!
Συντάξεις εξπρές!
Προσωρινές συντάξεις εξπρές στο ΙΚΑ προβλέπει εγκύκλιος του ιδρύματος που αφορά και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία. 
Τελευταία Σχόλια