Την πήρε την ψήφο η κυβέρνηση Παπαδήμου

greek 16/11/2011
Πήρε τα απαιτούμενα "ναι" η κυβέρνηση Παπαδήμου.Όχι φήφισαν εκτός από τα αριστερά κόμματα και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος ο οποίος και σηκώθηκε όρθιος για να το πει, ο  βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης , Τσετίν Μαντατζή.Δεν έδωσε  ψήφο εμπιστοσύνης ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουπλής ενώ η Έλσα Παπαδημητρίου αν και απούσα το "ναι" της το έδωσε.
Αναμένονται οι ανάλογες αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ για τις... διαρροές αλλά και από την Νέα Δημοκρατία για τον Πάνο Καμμένο.




Tags:  

''H Eλλάδα δεν εξαπάτησε''
''Η Ελλάδα δεν εξαπάτησε''
«Η Ελλάδα εντάχθηκε στην ευρωζώνη με βάση την αξιολόγηση των στοιχείων του 1999. Το 2004 η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε αναδρομική μετατροπή των κανόνων λογιστικής εγγραφής των αμυντικών δαπανών»
Απλήρωτοι παραμένουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί
Απλήρωτοι παραμένουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί
Στην πλειονότητα τους οι εκπαιδευτικοί αυτοί αναγκάζονται να μετακομίσουν μακριά από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους για να υπηρετήσουν τη θέση τους στην εκπαίδευση.
Δημιουργούνται τάσεις στο ΠΑΣΟΚ
Δημιουργούνται τάσεις στο ΠΑΣΟΚ
Η δεδομένη αλλαγή πολιτικής και η πιθανή αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα στο κόμμα σύμφωνα με τους βουλευτές του.
Τελευταία Σχόλια