Προβλημάτισε η ομιλία Παπαδήμου

greek 16/11/2011
Πολλοί ήταν οι βουλευτές που προβληματίστηκαν με την σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού,κ. Λουκά Παπαδήμου και συγκεκριμένα με την "σκληρή" γλώσσα που χρησιμοποίησε σχετικά με την οικονομική πολιτική που θα εφαρμοστεί αλλά και για τους καθαρά οικονομικούς όρους που περιέλαβε στην ομιλία του.
 
«Ήταν μια ομιλία που δεν απευθυνόταν στο ελληνικό κοινοβούλιο ,αλλά σε ακροατήριο του Εconomist» ανέφεραν χαρακτηριστικά ορισμένοι βουλευτές ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ότι ο κ. Παπαδήμος δεν έκανε καμία αναφορά στην δύσκολη καθημερινότητα αλλά και τις θυσίες των ελλήνων πολιτών που σηκώνουν και όλο το βάρος της σκληρής πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζεται και θα συνεχίσει να εφαρμόζεται σύμφωνα και με τον Πρωθυπουργό.«Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν»,ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Απο την ομιλία του Πρωθυπουργού δεν έλειψε και η αναφορά για ενότητα ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις,λέγωντας χαρακτηριστικά :«Ο δρόμος της σύγκρουσης δεν βοηθά να επιλύσουμε τα προβλήματά μας. Η σωτηρία της χώρας και η υπέρβαση της κρίσης περνά μέσα από το δρόμο της κοινής προσπάθειας»
 
 




Tags:  

Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάντατζη
Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάντατζη
Την απόφαση του να μην παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κατέστησε σαφή, μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή, ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ
Αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Καρχιμάκη στο PRO.COM.GR
Αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Καρχιμάκη στο PRO.COM.GR
"Ο Γιώργος Παπανδρέου θα εξακολουθήσει να είναι στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ"
Θέλετε επίπεδη κοιλιά;
Θέλετε επίπεδη κοιλιά;
Το να αποκτήσει κανείς "πλάκα" κοιλιά δε θα το καταφέρει κάνοντας 200 κοιλιακούς την ημέρα, αλλά θα πρέπει παράλληλα να συνδυάζει την άσκηση  με την διατροφή για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. 
Τελευταία Σχόλια