"Να βρουν μια μόνιμη λύση"

greek 15/11/2011
«Μα δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να κάτσουν όλοι μαζί να βρουν μια λύση και να προχωρήσουμε;» αναρωτήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τους πολιτικούς αρχηγούς.
«Πρέπει να προχωρήσουμε πιο πέρα» συμπλήρωσε ο Αρχιεπίσκοπος. «Η Εκκλησία έχει εδώ πέρα έναν ουσιαστικό ρόλο. Ωραία η κομματική συναίνεση, αλλά δεν έχει διάρκεια. Θα περάσουν οι δυσκολίες και θα ξαναρχίσουμε τα ίδια. Τι λέει η Εκκλησία; Καλή η κομματική συναίνεση, αλλά πιο καλή και άριστη η κοινωνική συναίνεση, πέρα από αυτά που μας χωρίζουν. Ολοι μας λαχταρούμε να είμαστε μια οικογένεια, να κάνουμε έναν αγώνα. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα της Εκκλησίας, κι αυτό μπορεί να δώσει σήμερα με πράξεις και όχι με λόγια».





Η ΕΕ στηρίζει τις ΜΜΕ
Η ΕΕ στηρίζει τις ΜΜΕ
Η ΕΕ ετοιμάζεται να δημιουργήσει ταμείο εγγυοδοσίας προς τις τράπεζες, ώστε αυτές να δώσουν δάνεια 1 δισ. ευρώ προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 
 
Τσουκνίδα ενάντια στην πυτιρίδα!
Τσουκνίδα ενάντια στην πυτιρίδα!
Αν έχετε δοκιμάσει διάφορα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας χωρίς αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να φτιάξετε ένα φυσικό διάλυμα τσουκνίδας. 
Καταργείται ο κώδικας βιβλίων!
Καταργείται ο κώδικας βιβλίων!
Από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Οικονομικών, Ε.Βενιζέλος, εξήγγειλε την κατάργηση του κώδικα βιβλίων, στην βάση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.
 
 
Τελευταία Σχόλια