Κίνδυνος λουκέτου σε 21 αεροδρόμια λόγω εφεδρείας

greek 16/11/2011
 Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) Βασίλης Αλεβιζόπουλος, επισημαίνοντας ότι με την επικείμενη εφεδρεία υπάρχει κίνδυνος να κλείσουν συνολικά 21 αεροδρόμια λόγω έλλειψης προσωπικού.
Όπως τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό από 2.800 άτομα που εργάζονται σήμερα, μέσω της εφεδρείας θα αποχωρήσουν σχεδόν 400 άτομα κάθε ειδικότητας. 

Από το 1970 μέχρι τώρα οι οργανικές θέσεις παραμένουν ίδιες, με τη σημαντική όμως διαφορά ότι τότε τα αεροδρόμια ήταν 27 ενώ σήμερα έχουν φτάσει τα 40.  

Για αυτόν το λόγο, σήμερα στις 13.00, ο πρόεδρος του ΟΣΥΠΑ Β. Αλεβιζόπουλος θα συναντηθεί με το νέο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκη Βορίδη, με την ελπίδα να κατατεθεί άμεση τροπολογία ώστε να παραμείνει το προσωπικό.
Όπως υπογράμμισε, με την υπαγωγή πυροσβεστών στο καθεστώς της εφεδρείας, 21 μικρά αεροδρόμια θα κλείσουν αφού δεν θα έχουν πυρασφάλεια.
 





Ξεκίνησε ο "πόλεμος"
Ξεκίνησε ο "πόλεμος"
Live ενημέρωση από τα επεισόδια, αλλά και φωτογραφίες από την πορεία και τις συγκρούσεις.
 
 
Πήραν βαλίτσα με όπλο & χρήματα
Πήραν βαλίτσα με όπλο και χρήματα
Γερή μπάζα έκαναν οι διαρρήκτες που παραβίασαν το αυτοκίνητο του πρώην κοινοτάρχη Ζωνιανών προχθές το πρωί στην παραλιακή λεωφόρο.
Συμπλοκές στο Βαρδινογιάννειο
Συμπλοκές στο Βαρδινογιάννειο
Συμπλοκές σημειώθηκαν πρίν από λίγο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΟΦΗ έξω από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου.
Τελευταία Σχόλια