Πήραν βαλίτσα με όπλο και χρήματα

greek 18/11/2011
Το αυτοκίνητο του κ. Κώστα Παρασύρη ήταν σταθμευμένο κοντά στα Nεώρια όταν οι διαρρήκτες με ειδικό μηχανισμό κατάφεραν να ανοίξουν τις ασφάλειες του αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με το cretalive.gr oι διαρρήκτες αφαίρεσαν μία μικρή βαλίτσα που υπήρχε στο αυτοκίνητό του μέσα στο οποίο υπήρχε ένα πιστόλι των 9 mm, 15 χιλιάδες ευρώ, πιστωτικές και τραπεζικές κάρτες κι άλλα προσωπικά αντικείμενα του πρώην κοινοτάρχη Ζωνιανών.

Ο κ. Παρασύρης σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στην περιοχή του λιμανιού προκειμένου να αλλάξει τα εισιτήρια του πλοίου με το οποίο επρόκειτο να ταξιδέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους λιμενικούς του λιμεναρχείου Ηρακλείου όπου έκανε την καταγγελία επέδειξε και την άδεια νόμιμης κατοχής του όπλου που κατείχε κι έκλεψαν οι διαρρήκτες.

Να σημειωθεί επίσης ότι το αυτοκίνητό του δεν είχε ίχνη παραβίασης, απλώς η ασφάλεια της πόρτας ήταν απενεργοποιημένη, στοιχείο που δείχνει ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν ειδικό μηχανισμό για την απασφάλιση των οχημάτων.

 




Tags:   ληστεία  

Ληστεία με λεία 250.000 ευρώ
Ληστεία με λεία 250.000 ευρώ
Οι ληστές εισέβαλαν με καλάσνικοφ στα γραφεία της εταιρείας, επί της Οδού Ομήρου.
Ξυλοδαρμός στο Πολυτεχνείο
Ξυλοδαρμός στο Πολυτεχνείο
Βιαιοπραγίες εναντίον μελών της από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία, καταγγέλλει η παράταξη της ΠΑΣΠ.
Περισσότερα από 7 εκ.ευρώ τα ενοίκια του υπουργείου Οικονομικών
Περισσότερα από 7 εκ.ευρώ τα ενοίκια του υπουργείου Οικονομικών
Συνολικά  7.039.654,08 ευρώ ετησίως θα εξοικονομήσει το υπουργείο Οικονομικών αν σταματήσει να πληρώνει ενοίκια στα 50 κτίρια που ενοικιάζει.
Τελευταία Σχόλια