Για 25 χρόνια βιντεοσκοπούσε τα παιδιά του κάθε Χριστούγεννα!

greek 27/12/2011

Απίστευτη ιστορία πατέρα που από το 1985 ξεκίνησε να παίρνει σε βίντεο τα παιδιά του να κατεβαίνουν τις σκάλες του σπιτιού τους, για να πάρουν τα δώρα.

Ο Νick Confalone έφτιαξε ένα βίντεο με υλικό από την βιντεοκάμερα του πατέρα του, ο οποίος επί 25 χρόνια, κάθε πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων βιντεοσκοπούσε τα δυο παιδιά του να κατεβαίνουν τις σκάλες ώστε να δουν τα δώρα που τους είχε αφήσει ο Άγιος Βασίλης.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά συγκινητικό, καθώς μέσα σε 25 χρόνια, βλέπει κανείς τις αλλαγές σε μια οικογενειακή παράδοση, με φίλους, συγγενείς, κατοικίδια αλλά και το σπίτι, να αλλάζουν κάθε χρόνο αλλά το συναίσθημα της χαράς να παραμένει πάντοτε το ίδιο…

 


Videos






Tags:  

Στο ΣτΕ για την εφεδρεία
Στο ΣτΕ για την εφεδρεία
Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την εργασιακή εφεδρεία και το προσυνταξιοδοτικό καθεστώς κατέθεσε η ΑΔΕΔΥ.
Δεσμεύσεις Τσάβες για την Exxon Mobil
Δεσμεύσεις Τσάβες για την Exxon Mobil
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας τόνισε ότι το Καράκας σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την απόφαση που θα εκδώσει δικαστήριο, στη διαμάχη με τον πετρελαϊκό όμιλο Exxon Mobil.
Η Toshiba θα κυκλοφορήσει το λεπτότερο tablet στην αγορά
Η Toshiba θα κυκλοφορήσει το λεπτότερο tablet στην αγορά
Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το λεπτότερο 10-ιντσο tablet της αγοράς στην έκθεση CES που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας.
Τελευταία Σχόλια