Αστυνομικές... μολότοφ

greek 03/1/2012
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ να βάζουν στην τσάντα συλληφθέντα βόμβες μολότοφ που έφτιαξαν εκείνη τη στιγμή!
 
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί που έχουν συλλάβει πολίτη και τον έχουν ρίξει κάτω, παίρνουν την τσάντα του και αμέσως τρεις εξ αυτών αρχίζουν να φτιάχνουν μολότοφ με μπουκάλια μπύρας που είχαν μαζί του. Αστραπιαία, τις βάζουν σε μια πλαστική τσάντα και τις τοποθετούν μέσα στο σακίδιο του συλληφθέντα. Το βίντεο τα λέει όλα.


Videos







Ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου
Ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου
Σημαντική νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0 πέτυχε ο Εργοτέλης παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Σκόρερ για τους Κρητικούς ο Σέρχιο Λεάλ με φανταστική εκτέλεση πέναλτι στο 15΄. 
Τα προβλήματα στα ΜΜΕ κυριάρχησαν στην ετήσια εκδήλωση της ΕΣΗΕΜ-Θ
Τα προβλήματα στα ΜΜΕ κυριάρχησαν στην ετήσια εκδήλωση της ΕΣΗΕΜ-Θ
Τα προβλήματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με απλήρωτους εργαζόμενους και τους ανέργους να αυξάνονται συνεχώς, κυριάρχησαν στην ετήσια εκδήλωση της ΕΣΗΕΜ-Θ που έγινε στα γραφεία της.
''Να ακυρωθεί το PSI''
''Να ακυρωθεί το PSI''
Την ακύρωση της απόφασης για συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διάσωση της Ελλάδας, υποστηρίζει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Αθανάσιος Ορφανίδης, σε σημερινό του άρθρο του στην εφημερίδα «Financial Times».
Τελευταία Σχόλια