''Mε νέα ηγεσία στις εκλογές''

greek 08/1/2012
Με νέο πρόεδρο, ο οποίος θα πρέπει να αναδειχθεί σύντομα, εκτιμά η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου ότι θα πρέπει να πάει στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής»
 
Η υπουργός Παιδείας ζητεί την κάθοδο του κόμματος στις επόμενες εκλογές με νέο πρόεδρο, ο οποίος μάλιστα θα αναδειχθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και πριν τις εθνικές εκλογές, έτσι ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να διαμορφώσει το πρόγραμμά του και να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, που θα πρέπει να γίνουν για την ανάκαμψη του κόμματος.
 
Η κ. Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι μία ενδεχόμενη αποτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου θα οδηγήσει σε κατάρρευση της χώρας.

«Οποιος τραβήξει το καλώδιο της κυβέρνησης, θα σταματήσει το μηχάνημα αναπνοής της χώρας», επισημαίνει η υπουργός, ενώ χαρακτηρίζει «ελλειμματικό» το Μνημόνιο.

«Είναι πλέον σαφές ότι το Μνημόνιο αποδείχθηκε ελλειμματικό και η εκτέλεσή του δύσκολη και χωρίς τα αποτελέσματα στα οποία ελπίζαμε». Σημειώνει, ωστόσο, πως η υπογραφή του ήταν αναγκαία γιατί την εποχή εκείνη η μη υπογραφή του θα σήμαινε τη διακοπή πληρωμών.


 
 




Tags:  

Νέο πολιτικό μέτωπο από τον Μίκη!
Τη δημιουργία ενός νέου πατριωτικού πολιτικού μετώπου με την ονομασία "Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση", ανακοίνωσε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.
Μπαράζ επαφών
Νέες συναντήσεις!
Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση ξεκινά ο Λουκάς Παπαδήμος.Αρχή με Σαμαρά!
 
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Μάντζιος
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Μάντζιος
Ο επιθετικός του ΟΦΗ είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο και παρόλο που το αυτοκίνητό του καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, ο ίδιος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. 
Τελευταία Σχόλια