Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0

greek 08/1/2012
Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ στα πηγάδια σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο «δικέφαλος» του βορρά είχε την υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πάρει τη νίκη σε ένα κακό ματς.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Έντιμαρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (75’ Νταρμπιόν), Μαρκόφσκι (89’ Καζάκης), Πόι, Ντάνι, Μάνταλος (65' Βλαχοδήμος).
 
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Ίβιτς (63' Γιάννου), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89’ Ρομπέρ), Αθανασιάδης. 
 




Tags:  

Το άδικο φορολογικό σύστημα είναι το πρόβλημα, δήλωσε η Αλ. Παπαρήγα
Το άδικο φορολογικό σύστημα είναι το πρόβλημα, δήλωσε η Αλ. Παπαρήγα
Οι φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και δευτερευόντως η φοροδιαφυγή, δήλωσε σήμερα η Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Α.Παπαρήγα.
Άστεγος βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι
Άστεγος βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι
Νεκρός σε παγκάκι έξω από την πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων, βρέθηκε χθες βράδυ 62χρονος άνδρας. Το άψυχο σώμα εντόπισε στις 20:30 πολίτης και ειδοποίησε με το κινητό του τις αρχές.
Προκαταρκτική για την σύλληψη Εφραίμ
Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβαν την σύλληψη του Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. 
Τελευταία Σχόλια