"Κρατικός αυταρχισμός"

greek 08/1/2012
'Ετσι χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης, τη σύλληψη των έξι πολιτών στη Χαλκίδα.
   
"Συνέλαβαν έξι πολίτες στη Χαλκίδα για "προσβολή του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας" και απειλούνται με αυτόφωρο. Το "έγκλημά" τους είναι ότι διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικότατα, παρουσία του κ.Παπούλια για την ανεργία, την φτώχεια, την μονόπλευρη λιτότητα και την ατιμωρησία των ισχυρών. Πρόκειται για μια κλιμάκωση του κρατικού αυταρχισμού που ανατροφοδοτεί την οργή του κόσμου. Στοιχειώδης σύνεση και επαφή με το κοινό αίσθημα, επιβάλλει στους κυβερνητικούς αρμοδίους και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσουν την άμεση απελευθέρωσή τους".
 
 





Το ρεύμα των φαναριών είναι απλήρωτο από το 1998!
Το ρεύμα των φαναριών είναι απλήρωτο από το 1998!
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Α. Ζερβός κάλεσε το Δημόσιο να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς τη ΔΕΗ που ξεπερνούν, όπως είπε, τα 180 εκατ. ευρώ.
Έκλεψαν πετρέλαιο θέρμανσης από λύκειο
Έκλεψαν πετρέλαιο θέρμανσης από λύκειο
Άγνωστοι έκλεψαν πετρέλαιο θέρμανσης από το Λύκειο Ασημίου, στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι η δεύτερη κλοπή πετρελαίου που καταγράφεται σε διάστημα δύο μηνών, από το ίδιο σχολείο.
Aντίθετοι στις μειώσεις
Aντίθετοι στις μειώσεις
Την αντίθεση τους στο ενδεχόμενο μείωσης του μισθολογικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους η Δημοκρατική Συμμαχία και η Δημοκρατική Αριστερά.
Τελευταία Σχόλια