''Ουδέν σχόλιο'' από Καρατζαφέρη για την επιστολή

greek 08/1/2012
 «Ουδέν σχόλιον» ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχετικά με την επιστολή που φέρεται να απέστειλε στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, ζητώντας του να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, πριν από την άφιξη της τρόικας.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα διαδικτυακής ιστοσελίδας (Βήμα online) ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό με την οποία ζήτησε σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, για να οριοθετήσουν τη στάση, που θα κρατήσει η κυβέρνηση απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικας.
 
Σημειώνεται ότι ο κ. Καρατζαφέρης φέρεται να ζήτησε την παρουσία στο συμβούλιο και του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου. Στελέχη του κόμματος επισήμαιναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι επί της ουσίας ο κ. Καρατζαφέρης με τη λακωνική δήλωσή του επιβεβαιώνει την αποστολή της επιστολής, με την οποία καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς να συναποφασίσουν μαζί με τον πρωθυπουργό τη στάση της χώρας έναντι της τρόικας.
 




Tags:  

Λήστεψαν πιτσαρία
Λήστεψαν πιτσαρία
Ένοπλος εισέβαλε σε πιτσαρία στην Ξάνθη και αφαίρεσε με την απειλή όπλου χρηματικό ποσό από την υπάλληλο.
 
Αποφασίζουν για κινητοποιήσεις
Αποφασίζουν για κινητοποιήσεις
Συνεδριάζουν από Δευτέρα για κινητοποιήσεις οι φορτηγατζήδες, μετά την απόφαση του χθεσινού Υπουργικού Συμβουλίου να εγκρίνει την απελευθέρωση του επαγγέλματος.
Στην αγορά 18 χιλιάδες μετοχές της "ΤΙΤΑΝ"
Στην αγορά 18 χιλιάδες μετοχές της "ΤΙΤΑΝ"
Από την 13η Ιανουαρίου 2012 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 18.688 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας ΑΕ Τσιμέντων, Τιτάν.
 
Τελευταία Σχόλια