Στην αγορά 18 χιλιάδες μετοχές της "ΤΙΤΑΝ"

greek 09/1/2012

Από την 13η Ιανουαρίου 2012 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 18.688 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας ΑΕ Τσιμέντων, Τιτάν.
   
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι νέες μετοχές προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 74.752 ευρώ, με τιμή διάθεσης ίση με την ονομαστική αξία της μετοχής, ήτοι 4 ευρώ ανά μετοχή.

   
Κατά την 13η Ιανουαρίου, η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον κανονισμό του ΧΑ και οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ).

   
Το ΔΣ του ΧΑ, κατά τη συνεδρίασή του της 5ης Ιανουαρίου 2012, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 18.688 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας.
 




Tags:   ΤΙΤΑΝ  

Κονδύλια σε δήμους για εξοικονόμηση ενέργειας
 Από τις 191 προτάσεις πρώην Καποδιστριακών Δήμων που κατατέθηκαν, αξιολογηθήκαν θετικά 106 προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 83,4 εκ. ευρώ.
Το αναπτυξιακό στο επίκεντρο του υπουργικού
Το αναπτυξιακό στο επίκεντρο του υπουργικού

Με θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, συνεδριάζει αύριο, Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, το υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Λουκά Παπαδήμου.
Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στα ορεινά των Χανιών
Προβλήματα λόγω κακοκαιρίας στα ορεινά των Χανιών
Από χθες το βράδυ χιονίζει συνεχώς στις ορεινές περιοχές με αποτέλεσμα, νωρίς το πρωί να κλείσουν οι οδικοί άξονες προς τη Χώρα Σφακίων, στο ύψος του χωριού Ίμπρος, ενώ προβλήματα αναφέρθηκαν και στο δρόμο προς τα Ασκύφου.
 
Τελευταία Σχόλια