Νίκησε κι ας μην έπεισε ο Αρης

greek 08/1/2012
Ενα τέρμα του Νέρι Καστίγιο στο 12’ αποδείχθηκε αρκετό για τον Αρη, προκειμένου να πάρει το «τρίποντο» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Ηπειρώτες ήλεγξαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να «απαντήσουν».
 
Οι συνθέσεις
 
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο, Παπαστεριανός (84’ Πρίττας), Μίσελ, Τσέζαρεκ (70’ Σολτάνι), Καστίγιο (81’ Γιαννιώτας), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Ούμπιντες.
 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Πατσατζόγλου (77’ Κυριάκος), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (10’ Ντε Βινσέντι) , Γεωργίου, Βίλα, Μπεσέρα, Τζάνης (46’ Μπακαγιόκο), Σκούφαλης.

 




Tags:  

"Υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση"
"Υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση"
Υπόνοιες για συγκάλυψη στην υπόθεση του τραυματισμού του ειδικού φρουρού κατά την διάρκεια ελέγχου του Κίμωνα Κουλούρη, εκφράζει με ανακοίνωση του , το Σωματείο των ειδικών φρουρών.
 
"Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν", ήταν η απάντηση του Κάρολου Παπούλια
Μίλησαν στα Αρχαία Ελληνικά!
Με αρχαιοελληνικές ρήσεις η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Γ. Καρατζαφέρη."Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν", είπε ο  Παπούλιας!
Προβλήματα στη Δυτική Μακεδονία από τον καιρό
Προβλήματα στη Δυτική Μακεδονία από τον καιρό
Προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων έχουν δημιουργήσει τα καιρικά φαινόμενα στη Δυτική Μακεδονία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.
 
Τελευταία Σχόλια