Χριστουγεννιάτικα στολίδια

greek 13/12/2011
Το σπίτι γεμίζει με λαμπιόνια, καμπανούλες, Άγιους Βασίληδες, μελωδίες,  πολλά χρώματα και πολύ αγάπη. Για να δημιουργήσεις ένα ακόμα πιο θετικό κλίμα τις ημέρες των εορτών, μην παραλείψεις να διακοσμήσεις το χώρο σου  και με τα ακόλουθα διακοσμητικά στοιχεία:
 
Οι Χριστουγεννιάτικοι Άγγελοι είναι τα τυχερό Χριστουγεννιάτικο σύμβολο που θα φέρει ειρήνη, αρμονία, γαλήνη και τύχη στην οικογένεια.  Επιπλέον οι άγγελοι, δημιουργούν το κατάλληλο συναισθηματικό κλίμα στο σπίτι και σίγουρα θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην διστάσεις λοιπόν να χρησιμοποιήσεις αρκετά αγγελάκια για τη διακόσμησή σου.
 
Στόλισε το σπίτι σου με φρέσκα  Χριστουγεννιάτικα λουλούδια και γλάστρες. Πλούσιες ανθοσυνθέσεις με γκι, ρόδια και χρυσά πέταλα, θα φέρουν τύχη και ζωντάνια. Ενώ οι γλαστρούλες με τα Αλεξανδριανά γύρω από το δέντρο - εκτός από όμορφη ατμόσφαιρα - θα βοηθήσουν την οικογένεια να έχει αυτές τις μέρες δημιουργικότητα, επικοινωνία, κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση.
 
Τοποθέτησε έναν Χριστουγεννιάτικο πίνακα ή μία πλούσια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα στον τοίχο που βρίσκεται μπροστά από την κεντρική πόρτα εισόδου. Με αυτό τον τρόπο θα πραγματοποιείται ένα θερμό καλωσόρισμα, σε όλους τους προσκεκλημένους που θα έχεις την περίοδο των γιορτών.
 
Τοποθέτησε μία Χριστουγεννιάτικη πιατέλα με γλυκά στην είσοδο του σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο οι φετινές γιορτές θα είναι γεμάτες κοινωνικότητα, ευχάριστες επικοινωνίες και χαρούμενες συναντήσεις.
 

 

 




Tags:  

Εγκρίθηκε η κεφαλαιακή ενίσχυση της τράπεζας Πειραιώς
Εγκρίθηκε η κεφαλαιακή ενίσχυση της τράπεζας Πειραιώς
Την κεφαλαιακή ενίσχυση της Τράπεζας Πειραιώς με 380 εκατ. ευρώ, ενέκρινε προσωρινά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο των κοινοτικών κανόνων περί κρατικών ενισχύσεων.
Βούτηξε ο Δήμαρχος!
Βούτηξε ο Δήμαρχος!
Ο Απόστολος Γκλέτσος παρά τις συστάσεις των γιατρών να μη βουτήξει στα παγωμένα νερά, τόλμησε και τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στους δημότες του.
Σκότωσε κατά λάθος το φίλο του
Σκότωσε κατά λάθος το φίλο του
Παγίδα θανάτου έστησε η μοίρα σε κυνηγό από την Δράμα όταν η κυνηγετική καραμπίνα του φίλου του εκπυρσοκρότησε, με συνέπεια τα σκάγια να πετύχουν τον άτυχο κυνηγό και να του στοιχίσουν τη ζωή.
 
Τελευταία Σχόλια