Συνέντευξη του Απόστολου Κακλαμάνη

greek 08/11/2011
Διέψευσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης σενάρια περί εμπλοκής του ονόματός του στις διεργασίες για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, τονίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η «ενότητα του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ».
"Ο τόπος έχει ανάγκη κυβερνήσεις και όχι αντιπολίτευση και μπάχαλο. Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη χώρα και πρέπει όλοι να το αντιληφθούν", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
 Ερωτώμενος σχετικά με τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος Πέτρο Ευθυμίου και Χρήστο Πρωτόπαπα, ο κ. Κακλαμάνης απέφυγε να πει ο,τιδήποτε για το περιεχόμενο των επαφών του, όπως και για τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Σε άλλη ερώτηση αν υπάρχει πρόβλημα ενότητας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο κ Κακλαμάνης το διέψευσε κατηγορηματικά σημειώνοντας με έμφαση: "Πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι. Πρέπει και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να είναι ενωμένοι. Δεν ωφελεί τη χώρα αυτή την ώρα ο ένας από ΄δώ και ο άλλος από εκεί".
 




Tags:  

H Εύα Καϊλη στο pro.com.gr
Τι λέει τώρα για τον Γιώργο Παπανδρέου και για τις προσβολές που δέχθηκε ως γυναίκα.
 
Αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Καρχιμάκη στο PRO.COM.GR
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα εξακολουθήσει να είναι στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ 
Αποκλειστική συνέντευξη Γιάννη Μιχελάκη στο PRO
Ακούστε τη πρώτη συνέντευξη του Γιάννη Μιχελάκη στη δημοσιογράφο Ματίνα Ρέτσα 
Τελευταία Σχόλια