Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη για Δούκισσα - Χολίδη

greek 17/11/2011
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Δούκισσα Νομικού από τον αγαπημένο της. Η παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της και ο σύντροφός της Χρήστος Χολίδης είχε σχεδιάσει για πάρτη τους μία μίνι ρομαντική απόδραση. 

Η πρώην Σταρ Ελλάς δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν ο τραγουδιστής της ανακοίνωσε πως έχει κανονίσει εν είδη δώρου τα πάντα για να περάσουν μαζί λίγες ημέρες στη Ρώμη. Το ζευγάρι ταξίδεψε μεσοβδόμαδα, αφού λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσαν να πάνε Σαββατοκύριακο.

Οι δυο τους χαλάρωσαν και έζησαν στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από παπαράτσι και κάμερες. Ηταν κάτι που ήθελαν πολύ, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μέχρι σήμερα δεν είχαν βρει χρόνο να κάνουν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. 

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Lifestyle» μπορεί πριν από λίγο καιρό να μη μιλούσε για τα προσωπικά της, όμως φαίνεται ότι με τον Χρήστο Χολίδη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. 

Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι δεν περίμενε πως θα εξελιχθεί τόσο σοβαρά η σχέση τους: «Τίποτα δεν περίμενα, αλλά αυτή είναι η μαγεία στον έρωτα. Ολες μου τις σχέσεις τις παίρνω στα σοβαρά, γι’ αυτό είναι λίγες και ουσιαστικές. Αυτό που ζω ούτε το περίμενα ούτε ήξερα ότι υπάρχει. Είμαι πολύ καλά, νιώθω ασφάλεια στο πλευρό του και δεν θέλω να το κρύβω. Εξάλλου, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!»





Tags:  

Πιο ασφαλή σπορ για τα παιδιά
Πιο ασφαλή σπόρ
Πιο ασφαλή σπορ για τα παιδιά
 
Πρώτα διατάσεις
Η ανάπτυξη κάνει τις κνήμες και τους ιγνυακούς τένοντες πιο σφικτούς κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μύες να είναι περισσότερο επιρρεπείς στους τραυματισμούς.
 
Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένος
Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένος
 Οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα από τον 84χρονο στο Καλοχώρι Ημαθίας και εξαφανίστηκαν.
Επαφές Καστανίδη-Κουβέλη;
Επαφές Καστανίδη-Κουβέλη;
Η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς που είχε προαναγγείλει ο Χάρης Καστανίδης ίσως ξεκινήσει με την προσχώρησή του στην Δημοκρατική Αριστερά.
 
 
Τελευταία Σχόλια