Επαφές Καστανίδη-Κουβέλη;

greek 18/11/2011
Η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς που είχε προαναγγείλει ο Χάρης Καστανίδης ίσως ξεκινήσει με την προσχώρησή του στην Δημοκρατική Αριστερά.
Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών μετά την ψήφο εμπιστοσύνης και τον σχηματισμό της κυβέρνησης - με τα παρελκόμενα της επίθεσης στο ΛΑΟΣ- είχε ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο επόμενος πολιτικός του στόχος. Στροφή στην κεντροαριστερά.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, διατηρεί επαφές με αρκετά στελέχη του εκσυγχρονιστικού κομματιού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με το λεγόμενο κοινωνικό ΠΑΣΟΚ.
Άλλωστε, ομιλητής θα είναι σε εκδήλωση περιοδικού ο κ. Κουβέλης, μαζί με τους Νίκο Μπίστη και Νίκο Χριστοδουλάκη.
Η επιτυχία του ενδεχόμενου εγχειρήματος του κ. Κουβέλη βασίζεται κυρίως σε δύο στοιχεία. Το πρώτο είναι οι τριγμοί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά περισσότερο οι ενδείξεις από τις δημοσκοπήσεις που δίνουν στη ΔΗΜΑΡ ένα ποσοστό 8% περίπου, που δεν αποκλείεται να αυξηθεί όσο πλησιάζουμε στις εκλογές.





Σε ετοιμότητα ο Δήμος Θεσσαλονίκης
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Θεσσαλονίκης
Πανέτοιμος είναι ο δήμος Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από πλημμύρες και χιονοπτώσεις.
Όποιος ψωνίζει με πιστωτική κερδίζει
Όποιος ψωνίζει με πιστωτική κερδίζει
Σχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που έχει και την έγκριση της τρόικας,προβλέπει την μείωση του ΦΠΑ κατά 3% για όσους χρησιμοποιούν πιστωτική κάρτα για τις αγορές του.
Χάκερς κατέκλεβαν τράπεζα
Χάκερς κατέκλεβαν τράπεζα
Δύο 21χρονοι από τη Θεσσαλονίκη απέσπασαν πάνω από 300.000 ευρώ μέσω εικονικών συναλλαγών!
 
Τελευταία Σχόλια