Βρέθηκαν πτώματα στρατιωτών-θύματα των Ταλιμπάν

greek 09/1/2012

Τα πτώματα δέκα Πακιστανών στρατιωτών τους οποίους σκότωσαν Ταλιμπάν, εντοπίστηκαν στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσαν σήμερα τοπικοί αξιωματικοί ασφαλείας.
   
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η τύχη των στρατιωτών αγνοείτο από τις 21 Δεκεμβρίου, ύστερα από επίθεση που δέχθηκαν από Ταλιμπάν στην περιοχή Ορακζάι όπου ζουν οι φυλές, προπύργιο των πακιστανών Ταλιμπάν, κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν.

   
Τα διάτρητα από σφαίρες πτώματα των στρατιωτών, οι οποίοι είχαν απαχθεί στη διάρκεια των συγκρούσεων με τους Ταλιμπάν, βρέθηκαν χθες στο Νταμπόρι, χωριό της περιοχής Ορακζάι, δήλωσαν εκπρόσωποι του στρατού και των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας.

   
"Στις 21 Δεκεμβρίου, περίπου 100 βαριά οπλισμένοι ταλιμπάν επιτέθηκαν σε στρατιωτικό φυλάκιο στο οποίο βρίσκονταν 23 στρατιώτες. Οι ένοπλοι σκότωσαν 13 στρατιώτες και απήγαγαν τους υπόλοιπους δέκα. Είναι αυτοί που βρέθηκαν χθες νεκροί", τόνισαν οι ίδιες πηγές. 
 





Τηλεφωνική επικοινωνία Παπαδήμου Σαρκοζί
Το PSI στο επίκεντρο!
Μακρά τηλεφωνική επικοινωνία είχε απόψε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί
Στο 2,4% ο πληθωρισμός το Δεκέμβριο
Κατά 3,3% αυξήθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα το 2011
Στο 2,4% επιβραδύνθηκε ο πληθωρισμός το Δεκέμβριο από 2,9% που ήταν το Νοέμβριο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Εγκρίθηκαν τα προγράμματα Κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Ιωαννιτών
Εγκρίθηκαν τα προγράμματα Κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Ιωαννιτών
Από την 1η Μαρτίου θα ξεκινήσει από το Δήμο Ιωαννιτών η υλοποίηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.
Τελευταία Σχόλια