«Ψώνισε» ρούχα και αρώματα… χωρίς ούτε ένα ευρώ!

greek 02/12/2011
Καινούριο άρωμα και ρούχα «ψώνισε» μια 18χρονη στο Ηράκλειο, ωστόσο «ξέχασε» να πληρώσει, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή της.
Σύμφωνα με το dete.gr αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου συνέλαβαν την κοπέλα, η οποία νωρίτερα είχε κλέψει ένα άρωμα, αξίας 107 ευρώ, κρύβοντάς το στο παλτό της. Στην κατοχή της 18χρονης βρέθηκε, επίσης, μία νάιλον σακούλα με ένα ψαλίδι και πέντε μπλούζες, αξίας 117 ευρώ.

Η κοπέλα, εφοδιασμένη με το ψαλίδι, έμπαινε στα δοκιμαστήρια, δήθεν για να φορέσει τα ρούχα, όμως αντί να τα δοκιμάσει, έκοβε τον αντικλεπτικό μηχανισμό και έφευγε ανενόχλητη με τα ρούχα.

Τα κλεμμένα είδη επεστράφησαν στις υπεύθυνες των καταστημάτων, ενώ η 18χρονη ομολόγησε τις κλοπές.
 




Tags:   κλοπή  

Εύκολα ο ΟΦΗ
Εύκολα ο ΟΦΗ
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ». Το σκορ για τους Κρητικούς άνοιξε ο Σίσιτς στο 50΄με τον Παπουλή πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 και τον Λόπεθ στις καθυστερήσεις να γράφει το τελικό 3-0.
Βοήθεια από τους Δήμους ζητάει ο Βενιζέλος
Βοήθεια από τους Δήμους ζητάει ο Βενιζέλος
Τη βοήθεια των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για την αποτελεσματική εφαρμογή των ρυθμίσεων για το ειδικό τέλος ακινήτων ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος.
Επίθεση ΝΔ σε Ρέππα
Επίθεση ΝΔ σε Ρέππα
Οι "κομματικές μεθοδεύσεις" από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη
Τελευταία Σχόλια