Ασφυξία έδειξε η νεκροψία

greek 13/12/2011

Τα σημάδια στο στόμα και τη μύτη του τρίχρονου κοριτσιού έδειξαν τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή του ο δολοφόνος.

Σε ασφυξία οφείλεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο θάνατος του τρίχρονου κοριτσιού που βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρό, περίπου πενήντα μέτρα μακριά από αυτοκίνητο ενοικιάσεως, στο οποίο βρισκόταν δολοφονημένη η μητέρα του, στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου, μεταξύ Αχέλειας και Αεροδρομίου Πάφου.

Ο κ. Χαραλάμπους διενήργησε το απόγευμα νεκροψία στη σωρό του 3χρονου κοριτσιού και της 24χρονης μητέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στη μύτη και το στόμα του κοριτσιού βρέθηκαν σημάδια.


Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους, ο θάνατος της 24χρονης Μολδαβής επήλθε από πολυτραυματισμό, συνεπεία τεσσάρων πυροβολισμών σε μέρη του σώματός της. 
 




Tags:   Πάφος  

Συλλογικότητα ζητά ο Αναστασιάδης
Συλλογικότητα ζητά ο Αναστασιάδης
"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό αλλά και για όλα τα κεφαλαιώδη ζητήματα που απασχολούν τον τόπο".
Προωθείται η "παφίτικη πίσσα"
Προωθείται η "παφίτικη πίσσα"
Μετά το φημισμένο λουκούμι Γεροσκήπου που εδώ και μερικά χρόνια αποτελεί το πρώτο κυπριακό προϊόν που φέρει το πανευρωπαϊκό σήμα του «Προϊόντος Ονομασίας Προέλευσης»...
Αντιδράσεις στα κατεχόμενα για την κατασκευή πετρελαϊκών αποθηκών
Εντός των  ημερών αναμένεται να παραδοθεί στην αρμόδια ''επιτροπή'' του ψευδοκράτους η έκθεση αξιολόγησης περιβαλλοντικής επίδρασης για την ανέγερση  αποθηκών πετρελαιοειδών.
Τελευταία Σχόλια