Εκτός WRC η MINI;

greek 21/12/2011
  Δεν…πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι του 2012 η ΜΙΝΙ.  Η τελευταία ημέρα που είχαν δικαίωμα οι κατασκευαστές να υποβάλουν την αίτησή τους στην παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου (FIA) πέρασε, χωρίς να…εμφανιστεί η ΜΙΝΙ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο λόγος ήταν η…ασυνεννοησία μεταξύ των Γερμανών της BMW, στην οποία ως γνωστό ανήκει η ΜΙΝΙ και, των Βρετανών της Prodrive, η οποία έχει αναλάβει τη συμμετοχή της ομάδας στο WRC.
  Υπενθυμίζουμε ότι φέτος τα John Cooper Works WRC έκαναν ορισμένες δοκιμαστικές εμφανίσεις, ανεβαίνοντας μάλιστα δύο φορές στο βάθρο, προκειμένου να είναι έτοιμα για την πρώτη τους ολοκληρωμένη χρονιά το 2012.
  Υπάρχει βέβαια ένα ενδεχόμενo, η FIA να δώσει μια…παράταση στην προθεσμία, ώστε να προλάβει η ΜΙΝΙ να δηλώσει συμμετοχή. Διαφορετικά, δεν αποκλείεται ο Ντάνι Σόρντο και ο Κρις Μικ  να λάβουν τελικά μέρος σε όλους τους αγώνες, χωρίς όμως η ΜΙΝΙ να μπορεί να βαθμολογηθεί στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.




Tags:   wrc , mini  

Άγνωστη λέξη η ανεργία στην Αυστρία
Άγνωστη λέξη η ανεργία στην Αυστρία
Το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας από όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα μόλις 4%, εξακολουθεί να καταγράφει η Αυστρία, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία. 
Αυτοκριτική από Ρόμπαϊ για την κρίση χρέους
Αυτοκριτική από Ρόμπαϊ για την κρίση χρέους
"Η Ευρωπαϊκή Ένωση πολλές φορές αντέδρασε στην κρίση χρέους στην ευρωζώνη με καθυστέρηση και ανεπαρκώς", δήλωσε ο πρόεδρός της Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ σε συνέντευξή του.
 
"Βαπτίστηκα μυστικά σ' αυτό το ναό"
"Βαπτίστηκα μυστικά σ' αυτό το ναό"
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν παρέστη σήμερα στην λειτουργία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε εκκλησία στη γενέτειρά του, την Αγία Πετρούπολη, όπου-όπως είπε ο ίδιος-βαπτίστηκε στα κρυφά τη σοβιετική εποχή.
 
Τελευταία Σχόλια