H Sony ρίχνει τις τιμές του Tablet S

greek 02/1/2012
Η Sony δείχνει ότι θέλει να ξεφορτωθεί το stock του Tablet S ρίχνοντας εντυπωσιακά τις τιμές της συσκευής κατά 100 δολάρια.

Η έκδοση των 16 GB πωλείται πλέον προς 400 δολάρια ενώ η έκδοση των 32 GB προς 500 δολάρια.

Το Tablet S έλαβε σχετικά καλές κριτικές όταν κυκλοφόρησε στο τέλος του καλοκαιριού αλλά μέχρι στιγμής οι πωλήσεις δεν έχουν πάει πολύ καλά. Μεταξύ των ανταγωνιστών του iPad, η Sony δεν βρίσκεται στις 5 πρώτες θέσεις.

Οι λόγοι για την αποτυχία του Tablet S μπορεί να ήταν η υψηλή αρχική τιμή του καθώς επίσης και η σχετικά καθυστερημένη είσοδός του στην αγορά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα κυκλοφορήσει κάποιο νέο μοντέλο του Tablet S μέσα στο 2012 αν και η Sony έχει ανακοινώσει ότι θα αναβαθμίσει το Tablet στη πλέον πρόσφατη έκδοση του Android, το Ice Cream Sandwich.




Tags:  

Οργασμός πρασίνου στο Δήμο Λάρνακας
Οργασμός πρασίνου στο Δήμο Λάρνακας
Ο Δήμος Λάρνακας έχει θέσει ως στόχο το τελευταίο διάστημα την ανάπτυξη του πρασίνου στην πόλη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων...
"Χρήσιμη η συνάντηση"
"Χρήσιμη η συνάντηση"
Χρήσιμη χαρακτήρισε τη συζήτηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, μετά το δείπνο στην οικία του δεύτερου στη Λεμεσό, χθες το βράδυ.
 
Μέτρα στήριξης της απασχόλησης
Μέτρα στήριξης της απασχόλησης
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων επεξεργάζεται περαιτέρω μέτρα για στήριξη της απασχόλησης ανακοίνωσε σήμερα η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους.
 
Τελευταία Σχόλια