Χριστούγεννα με τη Δέσποινα!

greek 14/11/2011
Χριστουγεννιάτικη συναυλία ετοιμάζει η Δέσποινα Βανδή για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Την ευαίσθητη πλευρά της αποφάσισε να φανερώσει για άλλη μια φορά η γνωστή τραγουδίστρια, καθώς θα τραγουδήσει για καλό σκοπό. 

Η 42χρονη σταρ ετοιμάζει μαζί με άλλους καλλιτέχνες μια μεγάλη συναυλία για το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου και να κάνει τα προσωπάκια των παιδιών να λάμψουν από χαρά. 

Την είδηση αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. «Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη συναυλία τον Δεκέμβρη για να βοηθήσουμε όλοι μαζί το Χαμόγελο του Παιδιού. Σε λίγες μέρες θα σας πω περισσότερα» ενημέρωσε γεμάτη ενθουσιασμό η Δέσποινα Βανδή τους 17.192 followers της, καλώντας τους να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα σταρ θα βρεθεί στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθώς το έχει ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Καθώς και η ίδια είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών, την αγγίζει ιδιαίτερα οτιδήποτε έχει να κάνει με τους λιλιπούτειους φίλους της. 

«Είναι αλήθεια ότι η κυρία Βανδή στηρίζει πάντα την προσπάθειά μας. Πέρυσι μας βοήθησε με τη διοργάνωση ενός μεγάλου bazaar. Φέτος, αν όλα πάνε τελικά κατ’ ευχή, διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία, μάλλον για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και αποκάλυψε: «Μαζί της θα είναι κι άλλοι καλλιτέχνες, αλλά καλύτερα να μάθετε όλες τις πληροφορίες από τους αρμόδιους σε μερικές ημέρες». 





Tags:  

Δημιουργούνται τάσεις στο ΠΑΣΟΚ
Δημιουργούνται τάσεις στο ΠΑΣΟΚ
Η δεδομένη αλλαγή πολιτικής και η πιθανή αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα στο κόμμα σύμφωνα με τους βουλευτές του.
Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο
Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο
Σημαντικές απώλειες καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα των 750 μονάδων
"Αν δεν ψηφίσει, διαγράφεται"
"Αν δεν ψηφίσει, διαγράφεται"
Από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Γιάννη Τραγάκη, επιβεβαιώθηκε το ενδεχόμενο διαγραφής του Πάνου Καμμένου.
 
 
Τελευταία Σχόλια