Πέτρες στα γραφεία του ΛΑΟΣ στον Βόλο

greek 01/12/2011
Ξεκίνησε πριν λίγο η πορεία από την Πλατεία Ελευθερίας. Στην πορεία συμμετέχουν, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, συνδικαλιστές , ο φοιτητικός σύλλογος των Αρχιτεκτόνων μηχανικών, μέλη του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Σύμφωνα με το evolos.gr η πορεία αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ στην οδό Ιάσωνος, όπου οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την στάση του κόμματος φωνάζοντας συνθήματα όπως "Σκατά στον ΛΑΟΣ και στον Καρατζαφέρη". Κάποιοι θερμόαιμοι πέταξαν 2 πέτρες προς τα γραφεία του κόμματος.

Έκτος όμως από το ΛΑΟΣ οι διαδηλωτές εξέφρασαν την οργή τους έναντι των τραπεζών, γράφωντας και φωνάζοντας συνθήματα έξω από τραπεζικά καταστήματα.

 




Tags:  

Δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Πάτρα
Δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Πάτρα
Tο Σάββατο  10 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 10π.μ. έως τις 4μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανακύκλωση ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών, στο πάρκιγκ Καλεντζιώτη...
Μπαίνει σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός
Μπαίνει σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός
Την 4η ήττα του σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, γνώρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε από τη Φενέρμπαχτσε/Ουλκέρ με 86-70.
Επίθεση σε φοιτήτρια
Επίθεση σε φοιτήτρια
Την ώρα που πλησίαζε στη σχολή της άγνωστος πετάχτηκε στο δρόμο και της επιτέθηκε. Την χτύπησε, την έριξε στο δρόμο, βούτηξε το κινητό της τηλέφωνο και έγινε καπνός.
Τελευταία Σχόλια