Σε 17χρονη μαθήτρια ανήκε το πτώμα στο παλάτι

greek 09/1/2012
Σε μία 17χρονη μαθήτρια από τη Λετονία ανήκει τελικά το πτώμα που βρέθηκε την Πρωτοχρονιά στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριγχαμ.

Η νεαρή κοπέλα αγνοούνταν από τον Αύγουστο και το πτώμα της ταυτοποιήθηκε με εξέταση DNA και με βάση τα αποτυπώματα της παλάμης της, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

Η 17χρονη έμενε με τον πατέρα, την αδελφή και την γιαγιά της σε νοικιασμένο σπίτι στο Γουίσπετς, όσο η μητέρα της ζούσε στη Βρετανία, προκειμένου να εργαστεί σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας τροφίμων. Λίγους μήνες αργότερα την ακολούθησαν οι κόρες και ο σύζυγός της.


Η αστυνομία ανέφερε ότι το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, χρησιμοποιείται τακτικά για κυνήγι φασιανού και πέρδικας. Για τον εντοπισμό της κοπέλας είχε προσφερθεί αμοιβή 5.000 ευρώ.

«Στην καρδιά μου για πολύ καιρό τώρα, έχω πει ότι όλα τελείωσαν. Ελπίζω να είναι ζωντανή, αλλά θεωρώ ότι κάτι κακό έχει συμβεί», είχε δηλώσει η μητέρα της στους δημοσιογράφους.

 




Tags:  

"Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους"
"Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους"
Την πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενόψει της διαπραγμάτευσης για τη νέα δανειακή σύμβαση, ανακοίνωσε η πρόεδρος Ντόρα Μπακογιάννη.
Το ΑΑΜΙ Classic στο SPORT TV
Το ΑΑΜΙ Classic στο SPORT TV
Το τουρνουά AAMI Classic διεξάγεται κάθε χρόνο στη Μελβούρνη, λίγο πριν από το Αυστραλιανό Οπεν του οποίου αποτελεί προάγγελο.
''Πέντε λεπτά πριν τον πυρηνικό κατακλυσμό''
''Πέντε λεπτά πριν τον πυρηνικό κατακλυσμό''
O μεγάλος δείκτης στο ρολόι της Αποκάλυψης μετακινήθηκε ένα λεπτό πιο κοντά στις 00.00, στις παρά πέντε, ανακοίνωσαν οι επιστήμονες του Bulletin of the Atomic Scientists, που δημιούργησαν το Ρολόι το 1947 για να συμβολίζει την εγγύτητα προς έναν πυρηνικό κατακλυσμό.
Τελευταία Σχόλια