Χωρίς δηλώσεις η συνάντηση Παπαδήμου - Προβόπουλου

greek 18/11/2011
 
Μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο, αργά το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.
   
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία της ελληνικής οικονομίας και υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. για το "κούρεμα" των ελληνικών ομολόγων. Μετά το τέλος της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις.
 
 




Tags:  

''Οπλοστάσιο'' ανακάλυψε η αστυνομία σε φορτηγό στην Ελασσόνα
''Οπλοστάσιο'' ανακάλυψε η αστυνομία σε φορτηγό στην Ελασσόνα
Η ασυνομία κατασχεσε 21 πιστόλια εκτόξευσης ειδικού τύπου βολίδων κρότου-λάμψης και φυσιγγίων αερίου αναισθητοποίησης, 5.250 αβολίδωτα φυσίγγια κρότου, 100 φυσίγγια αερίου αναισθητοποίησης και17 εκκενωτές ηλεκτρικής ενέργειας 
Προς την έξοδο ο Ντεμόλ
Προς την έξοδο ο Ντεμόλ
Στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΣ Γιάννινα όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ. Η θέση του Βέλγου τεχνικού στον πάγκο των Ηπειρωτών ήταν επισφαλής έτσι κι αλλιώς από το ξεκίνημα της σεζόν και η εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα πρέπει να προβούν άμεσα στην αντικατάστασή του.
Πόσα χρωστάει το Δημόσιο στη ΔΕΗ
Πόσα χρωστάει το Δημόσιο στη ΔΕΗ
Σε 100 εκ. ευρώ ανέρχονται τα χρήματα που χρωστούν υπουργεία και δημόσιοι οργανισμοί στη ΔΕΗ λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών ρεύματος.
 
 
Τελευταία Σχόλια