Συνάντηση του Σταύρου Δήμα με τον πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας

greek 15/11/2011
Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε, νωρίτερα σήμερα, η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα με τον πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Ιωσήφ Ιωσήφ. 

    Υποδεχόμενος τον πρέσβη της Κύπρου ο κ. Δήμας έκανε λόγο για μια συνάντηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς είναι ο πρώτος πρέσβης που συναντά από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ενώ παράλληλα εξέφρασε και τη βούλησή του για μια αρμονική συνεργασία. 

    Από την πλευρά του, ο κ. Ιωσήφ αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Δήμα, τόνισε ότι η πρώτη αυτή συνάντηση εκτός από συμβολικό έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών. 

    Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ.Ιωσήφ ανέφερε ότι ενημέρωσε τον νέο υπουργό Εξωτερικών για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και παράλληλα τόνισε ότι επίκειται επίσκεψη του κ. Δήμα στη Λευκωσία το αμέσως επόμενο διάστημα. 





Tags:  

Φορολογικές αλλαγές σε...δόσεις
Φορολογικές αλλαγές σε...δόσεις
Σε δύο φάσεις αναμένεται να προωθηθούν οι αλλαγές στη φορολογία που συζητήθηκαν σήμερα σε σύσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους αρμόδιους υφυπουργούς.
 
 
Η άνοδος και η πτώση του Πετζετάκι.
Η άνοδος και η πτώση του Πετζετάκι.
Η οικογενειακή επιχειρηματική αυτοκρατορία πέρασε από πολλές περιπέτειες στα χρόνια διοίκησης από τον Γιώργο Πετζετάκι.
Στροφή στην Αριστερά!
Στροφή στην Αριστερά!
Μεγάλη άνοδο των κομμάτων της Αριστεράς έναντι των δύο μεγάλων κομμάτων δείχνει δημοσκόπηση της Public Issue.
Τελευταία Σχόλια