"Στόχος του Σαμαρά να εφαρμόσει το μνημόνιο"

greek 14/11/2011
"Επιχειρήματα φαρσοκωμωδίας" καταλογίζει στον Αντώνη Σαμαρά με ανακοίνωση του το ΚΚΕ, με αφορμή την ομιλία του στην Βουλή.
 
«Ο πρόεδρος της ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν γίνεται να είσαι αντιμνημονιακός ούτε στα λόγια, όταν λες ναι στην ΕΕ, τη δανειακή σύμβαση και στην ελληνική πλουτοκρατία», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα.
 
«Γι αυτό», προσθέτει, «κατέφυγε σε λεκτικές ακροβασίες και επιχειρήματα φαρσοκωμωδίας για να κρύψει το ολοφάνερο, ότι συμμετέχει στη συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και Καρατζαφέρη, που έχει στόχο να εφαρμόσει τα μνημόνια και να περάσει τα νέα χειρότερα μέτρα».
 




Tags:  

Μείωση μισθών πρότεινε η Εθνική
Μείωση μισθών πρότεινε η Εθνική
Μείωση αποδοχών κατά 20% πρότεινε στους εργαζομένους της η Εθνική Τράπεζα. Στόχος της διοίκησης είναι να μειωθούν οι δαπάνες κατά 150 εκ. ευρώ και να περιοριστούν οι μισθοί στα 600 εκ. ευρώ.
 
 
Ενδιαφέρον από το Κατάρ για ΑΕΚ
Ενδιαφέρον από το Κατάρ για ΑΕΚ
Μετά τους Ρώσους, Άγγλους, Ελληνοαμερικάνους, δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" αναφέρει πως ένας επενδυτικός όμιλος από το Κατάρ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επένδυσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Μυστικά ομορφιάς της Ανατολής
Μυστικά ομορφιάς της Ανατολής
Χίλιες και Μια Νύχτες.....

Αισθησιακή περιποίηση γαι το σώμα και τα μαλλιά
Ο πηλός από Ghassoul είναι ένα παραδοσιακό φυσικό προιόν σπάνιας σύνθεσης, είναι σαν την άργιλο και χρησιμοποιείται ως σαπούνι, σαμπουάν και ενυδατικό, το οποίο δεν ξηραίνει τόσο πολύ το δέρμα όπως οι περισσότεροι πηλο
Τελευταία Σχόλια