"Κατακεραύνωσε" την Μέρκελ

greek 03/12/2011
Ιδιαίτερα επικριτικός, απέναντι στην πολιτική που εφαρμόζει η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, εμφανίστηκε στην ομιλία του σε Γερμανικό Οικονομικό Φόρουμ, ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμίτ.
 
«Εξυπνότερο θα ήταν (η Μέρκελ) να μη βρίζει τους Έλληνες, να μην τσουβαλιάζει δέκα εκατ. ανθρώπους μαζί με τις παλιότερες κυβερνήσεις τους και στη συνέχεια να τους μαστιγώνει. Είναι υπερβολικά εύκολο: ο χοντρός Γερμανός με πληθυσμό 80 εκατ. να στριμώχνει τον ανίσχυρο Έλληνα», δήλωσε στην ομιλία του ο κ. Σμίτ.
 
Τέλος, υποστηρίζοντας την εθνική κυριαρχία που πρέπει να διαθέτουν τα κράτη τόνισε ότι «ακόμη και οφειλέτες όπως η Ελλάδα πρέπει να διατηρήσουν την εθνική κυριαρχία στον χειρισμό των κρατικών υποθέσεων».




Tags:  

Επίθεση από ένοπλους
Επίθεση από ένοπλους
Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται στην αναζήτηση ληστών οι οποίοι φορούσαν full face κουκούλες και με την απειλή μαχαιριού και όπλου απέσπασαν, από το ταμείο αντιπροσωπείας τσιγάρων στην Θράκη χρήματα
"Να ξεκινήσει διαδικασία διαδοχής"
"Να ξεκινήσει διαδικασία διαδοχής"
Ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να ξεκινήσει άμεσα διαδικασίες μετάβασης στη νέα περίοδο του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει η Εύη Χριστοφιλοπούλου.
 
 
"Δοκιμάζεται η εξέλιξη της ΕΕ"
"Δοκιμάζεται η εξέλιξη της ΕΕ"
Την ανάγκη παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη επισήμανε στην ομιλία του, στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού για το 2012, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτης Κουβέλης.
Τελευταία Σχόλια