Σε δημοτικό σχολείο οι 54 Αφγανοί λαθρομετανάστες

greek 16/11/2011
Στο δημοτικό σχολείο της Λυγιάς θα μεταφερθούν με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Πρέβεζας οι 54 Αφγανοί λαθρομετανάστες οι οποίοι σήμερα το πρωί εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε ιστιοφόρο σκάφος ανοιχτά της Λευκάδας.
Το ιστιοφόρο προσέγγισε σκάφος του Λιμενικού μετά από τηλεφώνημα που έγινε στην υπηρεσία διαπιστώνοντας ότι στο ακυβέρνητο πλοίο βρίσκονταν 54 άτομα όλοι άνδρες με καταγωγή από το Αφγανιστάν.

Το ιστιοφόρο ρυμουλκήθηκε από φορτηγό πλοίο στο λιμάνι της Πρέβεζας και από εκεί όσοι μετανάστες χρήζουν ιατρικής βοήθειας θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και οι υπόλοιποι στο δημοτικό σχολείο της Λυγιάς όπου και θα φιλοξενηθούν από τον Δήμο της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr τόσο το Λιμεναρχείο όσο και ο Δήμος αλλά και ιδιώτες έσπευσαν να συγκεντρώσουν και να μεταφέρουν ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαν ως προορισμό τους την Ιταλία.
 





Συμπλοκές στο Βαρδινογιάννειο
Συμπλοκές στο Βαρδινογιάννειο
Συμπλοκές σημειώθηκαν πρίν από λίγο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΟΦΗ έξω από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου.
Την Τρίτη στο Λουξεμβούργο ο Παπαδήμος
Την Τρίτη στο Λουξεμβούργο ο Παπαδήμος
Στο Λουξεμβούργο θα μεταβεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Τώρα αρχίζει το καλό!
Θα πλημμύριζαν με πλαστά την αγορά
Θα πλημμύριζαν με πλαστά την αγορά
Σύλληψη Ρουμάνων, οι οποίοι είχαν στήσει εργαστήριο πλαστών χαρτονομισμάτων, αποτελούμενο από σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Τελευταία Σχόλια