Βόμβες σε δικαστήριο της Μαλαισίας

greek 09/1/2012

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από εκρήξεις την ώρα που χιλιάδες διαδήλωναν έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο της πρωτεύουσας της Μαλαισίας, το οποίο απάλλαξε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Ανουάρ Ιμπραχίμ από τις κατηγορίες για σοδομισμό.
   
Προκαταρκτική έρευνα έδειξε πως δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί κάτω από αστυνομικούς κώνους στο χώρο στάθμευσης του δικαστηρίου, επισήμανε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ράμλι Μοχάμεντ Γιουσούφ.

   
Το δικαστήριο είχε απαλλάξει λίγο νωρίτερα τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ανουάρ Ιμπραχίμ από τις κατηγορίες για σοδομισμό σε βάρος 27χρονης γυναίκας.

   
"Αποδόθηκε δικαιοσύνη", δήλωσε ο 64χρονος Ιμπραχίμ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου. Ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

   
Ο Ιμπραχίμ είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε κάθειρξη δέκα χρόνων επίσης για σοδομισμό, αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού εξέτισε έξι χρόνια στη φυλακή. 

 




Tags:   Μαλαισία  

Ρεκόρ προσαγωγών
Ρεκόρ προσαγωγών
Πάνω από είκοσι χιλιάδες προσαγωγές πραγματοποίησε το Δεκέμβριο η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, το συντριπτικό ποσοστό των οποίων είναι αλλοδαποί.
 
Το χρώμα των μαλλιών "δείχνει" και την υγεία
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το χρώμα των μαλλιών μας είναι δείκτης και για την κατάσταση της υγείας μας. Τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας;
Στις 622,34 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών με πτώση 0,48%
Στις 622,34 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών με πτώση 0,48%
Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.
Τελευταία Σχόλια