Cooper 24 Ώρες Off Road 2011

greek 01/12/2011
  Για 24 ώρες, 96 οχήματα διένυσαν σχεδόν 900 χιλιόμετρα μεταξύ των οποίων ειδικές διαδρομές σε δύσβατους δρόμους της Αττικής, της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας. Τελικά στον τερματισμό στην Πλατεία Κοτζιά έφτασαν 50, αλλά τα 38 από αυτά κατάφεραν να είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κανονισμού και των σφιχτών ωραρίων.
Ο απαιτητικός αυτός αγώνας αντοχής που διοργάνωσε ο «Ιχνηλάτης», εκτός από εντυπωσιακό, για τα ελληνικά δεδομένα, αριθμό συμμετοχών, συγκέντρωσε και ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό θεατών.
  Στα αυτοκίνητα νικητές, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ήταν οι Βούλγαροι  Τραγιάνοφ- Μαρίνκοφ με TOYOTA LC 3.0 D, οι οποίοι εξασφάλισαν και το Βαλκανικό Κύπελο. Οι Δημητριάδης-Κάλφας, χωρίς τετρακίνηση στο SUZUKI Jimny 1.6, αν και έφτασαν πολύ κοντά στην εγκατάλειψη, τερμάτισαν τελικά δεύτεροι και εξασφάλισαν το Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ τρίτοι ήταν οι  Χρήστου-Αμαξόπουλος με MITSUBISHI Pajero 3.5.  Στα νορμάλ πρώτοι Έλληνες ήταν οι Πέτροβιτς-Σταθόπουλος με JEEP Cherokee XJ 4.0.
  Ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος με KTM 250 κυριάρχησε στα δίτροχα, ενώ στα quads πρώτος με CAN-AM Outlander 800 ήταν ο Χρήστος Σταμπολτζής, δηλαδή ο αειθαλής  CBi. Οι Παλτζούδης-Γεωργάκης με SUZUKI Jimny στους «νέους» και οι Αλεξανδρόπουλος-Τουρκάμπης-Κόκκινος με ΤΟΥΟΤΑ Rav  στους «ασφάλτινους», ήταν οι μοναδικοί που τερμάτισαν στις κατηγορίες τους.
  Όλοι τους πάντως ανανέωσαν το ραντεβού για τον 24ωρο αγώνα του 2012!





"ΝΑΙ" στις διαδικασίες διαδοχής
"ΝΑΙ" στις διαδικασίες διαδοχής
Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό συνεχίζεται στην Βουλή με τις πρωινές δηλώσεις Χρυσοχοίδη να έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
 
 
Μαχαίρι στις δαπάνες πολεμοφοδίων
Μαχαίρι στις δαπάνες πολεμοφοδίων
Σε δραστικές περικοπές ακόμα και στην αγορά πολεμοφοδίων ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Ε.Σ., προκειμένου να εξοφλήσει την ΔΕΗ.
Συμπλοκή συνδικαλιστών στον Πειραιά
Συμπλοκή συνδικαλιστών στον Πειραιά
Συμπλοκή με δύο τραυματίες συνδικαλιστές έγινε έξω από το σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά
Τελευταία Σχόλια